reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2011

reklama
Hej u nas tez nocka kiepska mala wogole mi nie dala Spacciagle się wiercila i jęczała i wybudzala ze snu i cycka ciagle chciala tzkzebylam jej smoczkiem
Ja wlanie umylam wszystkie okna, wysprzątałam i na razie mamspokoj:) mala siedzi i się bawi a ja jem dopiero sniadanie
Lysa dobrze zewychodzisz i ze zobaczysz dzieci J
Hahah Violet niezłypasztet:p
Kacperku sto lat naten roczek:p**
I dla Karolci buziale na 11 miesiecy

dziewczyny wlasnie dzwonili do mnie z przychodni ze mam z mala sie zglosic na jakis przesiew o co w tym chodzi i po co to jest?

Ostatnia edycja:
MALEŃSTWO na posiew ale czego?? Nie powiedzieli?? Robiłaś małej ostatnio jakieś badania??? Bo może być posiew moczu, kału.

VIOLA dzięki za zdjęcia dopiero na pocztę zajrzałam, zaraz będę je pobierać.

Mały śpi, ja gotuje zupkę.
Jak myślicie czy mogę dać Kacperkowi kapuśniaczku, ze swojej ukiszonej kapusty, dodam, że kapusta nie jest jeszcze bardzo kwaśna.

Hej laseczki,

KACPERKU WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO NA ROCZEK!!!! krzywy tort na roczek2.l.jpg

KAROLCIU A DLA CIEBIE BUZIAKI NA 11 MIESIĘCY!!!!

Młody uciał sobie drzemke...przed chwilka przyszedł tunel zaraz bede rozkladac zobaczymy jak wyglada:pPP i czy jest duzy:baffled:jeszcze czekamy na 50szt pileczek;P ale na dniach przyjda;)M w pracy wiec musze sobie sama radzic:)

Inka- 3d mam w sobote:)

Violett,Dorotar- powiem wam tak do blondu sie przyzwyczailam bardzo ponad 10 lat:) zafarbowalam sie na braz ciemny ...ze wzgledu poniszczonych wlosów i wypadania po ciazy.Ale najlepiej sie czulam w blondzie M sie podobam jako czekoladka:-Dzeby do blondu dojsc nawet do balejagu to musze sciagnac kolor dekoloryzatorem i znów niszczenie włosów...ale tesknie za tym kolorkiem,w brazie nie widac mi odrostu bo to moj naturakny kolor:/ i tako OOOOO bardz to madry:nerd:

Kota- jak sie czujesz???

Violett- widzialam ta lale dobra agenciara:pPPP

lysa-super ze juz wychodzisz;)

Dorotar- mysle ze spokojnie;) mozesz;)

Ide zaraz sie biore za te skladanie namioto-tunelu:-D

PHELANIA nie nie myślę, że jeśli chciałabyś powoli dojść do blondu balejażem to nie musisz robić najpierw dekoloryzacji, powoli za każdym razem więcej pasemek jasnych w balejażu. No a wiadomo, że rozjaśniacz bardziej niszczy włosy niż farba.

Kapuśniaczek ugotowany zaraz kawaler dostanie.

Łysa super wieści-rewelacja!Tylko w domu uważaj na siebie ;) oszczędzaj się!
Violett ;) oj tam oj tam ale ta Pani od Phelani z fotki z brązem na włosach-cudowna. Ja przy niej- do lochu ze mną...Ja już praktycznie po @. Mam ochotę na P.Podoba mi się dziś i Mam nadzieję, że tego nie s*******i swoją postawą:-DMusi być grzeczny, uśmiechnięty, pomocny, pachnący i rozbawić mnie kilka razy w ciągu dnia i może będzie mieć swój Lucky Day ;):-D:szok:
Kupinosia wiesz zajrzałam na tą stronę i mam potrzebę pomocy. Nie wiem jak się ułożą finanse w tym miesiącu ale postaram się pomóc jak tylko będę mogła. Jakkolwiek.

Kota cieszy mnie, że zaczęłaś stosować kary dla M. Jak się śmieje, z klęczenia na grochu powiedz, że z chłosty już się cieszyć tak nie będzie.:-D

Pisałam na grupie o mojej teściowej. Martwię się o nią zajebiście, to mój przyjaciel, zaufana osoba, pomocna dłoń i kocham tą kobietę za to, jaka jest i ile mi w życiu pomogła.

reklama
Czesc dziewczyny,

Lysa, super ze Cie wypuszczaja, wyobrazam sobie Twoja radosc, jak zobaczysz sie z Zu i Benem :)

Phelania, oczywiscie czuje sie super, w ogole nieciazowo :/
Bylam dzis u dentysty, zero ubytkow, zeby "jak perly" jak to okreslila, ten bol byl od zatok, na pewno nie od zebow.
Ja tez Cie wole w brazie, choc blondzik rowniez Ci sluzy :)

Inka, ja tak mialam w poprzednim cyklu, ze czeklam na @ testy negatywne... Idz na bete dla pewnosci.

Spotkalam dzis dawno niewidziana znajoma, jak mnie zobaczyla to od razu spytala czy jestem w ciazy, bo podobno tak promienieje i ladnie wygladam, hmm, czarownica jakas z niej chyba :)

Ostatnia edycja:
Do góry