asko_
ko&ko-ski
chusteczki prima sort
nie wiem co oni w nich czują... moja uwielbia je wysysać, jak ją nie zdąrze drapnać to kilka potrafi opędzlowac a przy okazji załatwić całą paczkę wyrzucając na ziemię.
A z ulubionych napojów wyskokowych jest woda z pianą z kąpieli
........... ja nie wiem jakim cudem ona jeszcze się tym wszystkim nie struła.
Milva u nas podobnie jak u Violett dużo daje strasze dziecko, mała jest zapatrzona w Kamila jak w obrazek wszędzie lata za nim, więc jak ogląda młody bajki to i mała za nim maszeruje, choc razem siedzac wspolnie ciezko im się jeszcze bawic zabawkami to zawsze sobie znajdą jakies zajęcie;p
A z ulubionych napojów wyskokowych jest woda z pianą z kąpieli
Milva u nas podobnie jak u Violett dużo daje strasze dziecko, mała jest zapatrzona w Kamila jak w obrazek wszędzie lata za nim, więc jak ogląda młody bajki to i mała za nim maszeruje, choc razem siedzac wspolnie ciezko im się jeszcze bawic zabawkami to zawsze sobie znajdą jakies zajęcie;p

Z przebieraniem tez jest makabra. Wyrywa mi pieluche albo przekręcic sie na brzuch chce. Daję mu cos do rąk żeby się zajął ale nie zawsze skutkuje... Tyle za bajki ogląda dosc chetnie, szczególnie jak na YT puszczam mu Klub przyjaciół Myszki Miki.
Chciałby żeby się z nim cały czas bawić a najlepiej wywściekać do upadłego. Dla mnie to uciążliwe bo nie mogę nic zrobić, a przy takim małym przedszkolu