Emilka, Kamilka - STO LAT!!! i buziaczki od Elenki :-)
Mła - dlatego ja podjęłam decyzję, że urodzinek absolutnie w domu wyprawiać nie będziemy. w sumie to i tak innej opcji nie było, bo 18 dorosłych i 6 dzieci bym i tak nie pomieściła...
Milva - polecam urodzinki na sali zabaw, ale takiej jakiejś fajnej z przyzwoitą kawiarnią dla dorosłych, my właśnie na takiej mieliśmy i wszyscy goście mega zadowoleni :-)
Freiya - gratki dla Emilki :-)
Violett - biedny Fabianek, trzymamy kciuki, żeby szybciutko wyleczył te uszka :-)
zabcia - he he...moja terrorystka robi to samo z moim komputerem ;-) a najchetniej to zamyka klapke i juz ;-) i mowi "ma" (co znaczy nie ma) PS> jaki z tego Maciusia mądry chłopczyk, cudo :-)
łysa - dużo, dużo zdrówka!
A Elenka pobiła dzisiaj rekord w spaniu, obudziła się grubo po 8, choć słyszałam ją o 6, ale troszkę się pokręciła i z powrotem zasnęła :-) rano dostała kaszkę i dała dalej poleżeć rodzicom w łóżku, podnieśliśmy się przed 10 dopiero :-) W ogóle ostatnio rano E. sama ładnie się bawi (tzn. najczęściej wywala wszystko z mojego portfela i torby

) i daje nam troszkę poleżakować :-)
A ja dziś pod wieczór jadę do CH, bo mam bon podarunkowy do YES. Dostałam w prezencie na urodziny od brata ponad pół roku temu i tak jakoś czasu nie było, żeby coś sobie sprawić, a że ważny tylko do końca roku, więc trza wykorzystać :-)