Łysa, to świetny pomysł. W moim mieście nie ma fajnych miejsc, żeby zjeść obiad w 3, ale może coś wymyślę... póki mam kasę

)))
Nie wiem Kochana, jak Ty dajesz sobie radę z tymi chorobami. Ja wymiękam przy katarze Miśki! Jesteś bardzo dzielna i zaradna! :*
Rojku, z tą promocją w Rossmanie lepiej uważać. Napaliłam się, że zrobię zapas taniego mleka, a oni PODWYŻSZYLI JEGO CENĘ! Zamiast 38,90 zł kosztuje 46,90 zł i po rabacie -20% cena jest taka jak zawsze :/ Opłaca się tylko kupować to po 1200g bo kosztuje 60,90 zł i z rabatem wychodzi kilka zł taniej niż zwykle. Powiem szczerze, że poczułam się oszukana jak to zobaczyłam....
Milva, ja uświadomiłam sobie, że dopóki Miska się nie wyprowadzi, ten cyrk będzie co roku!

I poproszę o Bartusiową herbatkę
Kupinosia, powodzenia jutro! :* Mam nadzieję, że mając wprawę pójdzie Wam lepiej niż nam
Dorotar, to pewnie regionalny zwyczaj. U nas nie ma chrzcin bez tortu od chrzestnej
Freiya, gratulujemy Emilciakowego zębolka
Papayka, Netka, Violett, ja też chyba dopiszę się do klubu Greya, tzn. zakupię przy okazji
Ewka, Phelania, to chyba taki okres z tym płaczem, bo i u mnie jak powiem "nie wolno" to jest wahanie, ale jak powtórzę to ostrzej to od razu ryk.
Agapa, tylko nie choruj nam!
Żabcia, zazdroszczę takiego spania!
A_gala, zazdraszczam kuponu! Co do urodzinek, to ja narzekam, narzekam, ale chyba i tak bym nie odpuściła ani pieczenia, ani goszczenia bliskich u siebie

Tak to już u nas jest
Aga, fajnie, że zrobiłaś zakupy i kupiłaś małej coś fajnego i jednocześnie potrzebnego. Ja obiecałam sobie, że na wiosnę kupimy porządne buty, bo z kozaczkami coś nam nie wyszło
Izi, hahaha, uwielbiam Cię
Nastazja, nie stresuj się tylko rób test i nam tu pisz!
Phelania, mój leń za chiny nie chce trzymać sam butli (chyba że w zabawie). Mleka już nie chce pić w dzień, więc pije głównie na leżąco, w łóżeczku.
Łysa, Netka, Milva, Kupinosia, Dorotar, Inka, Freiya, Papayka, Ewka, Agapa, Żabcia, Violett, A_gala, Aga dziękujemy za życzenia! :****