Sosnowiczanka
Mamusia Alanka :)
Phelania dobrze ze juz wrócilas do domu, do swoich panów i do nas :* Uwazaj na siebie, juz nie duzo ci zostało do konca.. I nie martw sie tym CC na zapas. Jeszcze jest troche czasu, moze Marcel zmieni pozycje, a nawet jesli nie to uwierz, ja sobie CC naprawdę bardzo chwalę
Co do tranu, strzykawka z nurofenu u nas sie nie sprawdza. Alan wylewal tran na siebie ;( Wiec mami inny sposób na podawanie. Jak Alan siedzi w wanience i M go kąpie. Nalewam tran na lyzeczkę, pokazuje malemu i wkladam do buzi tatusiowi :-):-) Nalewam jeszcze jedną łyzeczkę, podtykam pod nos Alankowi, ten chce bo widzial ze tatus wypil a ja znowu daję ją tatusiowi
Dopiero nastepną lyzeczkę wlewam Alankowi do buzi, zawsze wypija, potem leje mu jeszcze jedną. Tez wypija. Tyle ze za malo tego tranu zeby przestac podawac wit D, dlatego co drugi dzien dostaje po kropelce.
Wykąpany rozrabiaka siedzi i ogląda mikiego, mam nadzieje ze zaraz pójdzie spac, bo M ma na rano i ja tez jutro juz o 9 musze byc w pracy..
Co do tranu, strzykawka z nurofenu u nas sie nie sprawdza. Alan wylewal tran na siebie ;( Wiec mami inny sposób na podawanie. Jak Alan siedzi w wanience i M go kąpie. Nalewam tran na lyzeczkę, pokazuje malemu i wkladam do buzi tatusiowi :-):-) Nalewam jeszcze jedną łyzeczkę, podtykam pod nos Alankowi, ten chce bo widzial ze tatus wypil a ja znowu daję ją tatusiowi
Wykąpany rozrabiaka siedzi i ogląda mikiego, mam nadzieje ze zaraz pójdzie spac, bo M ma na rano i ja tez jutro juz o 9 musze byc w pracy..

jutro i w poniedziałek po nie przyjadą.