Mła my szczepilismy. Dokladnie 13go grudnia, a 7go mlody skonczyl roczek, wiec teoretycznie jakby nie patrzec to 13-sty miesiąc jego zycia...
Agapa nie czytalam, ale stosowalam kiedys diete proteinową, zgodnie z książką. A nie próbowalas nigdy Dukana?
Milva super ze Bartus potrafil zając sie az tak dlugo, musicie czesciej do tego klubu chodzic. Musze sie rozejzec po okolicy gdzie ja mam taki klub.
Zabcia Alan wczoraj popoludniu tez spal 3 godziny. Bylam w szoku, ze tyle spal. Tylko wieczorem byl problem go uspic...
Przed chwilą Alan zaliczył pierwsze strzyżenie :-) Przyniosłam do domu fotelik do strzyzenia dzieci, pelerynkę, maszynkę, nozyczki i Alan ma na głowie irokeza :-) Nie jest zbyt efektowny, go wlosków jak na lekarstwo, ale zaczątek jest
W sumie nie chcialam go jeszcze obcinać, ale M marudzil ze te wloski po bokach juz mu na uszy zachodzą wiec dałam sie przekonac. Zeby Alan zadowolony z tego faktu byl to nie powiem... Ale daliśmy radę, mamusia dumna z syna :-)
Nastazja jesli dobrze sie czujesz w tym kolorze to..... Nie rób nic

No moze nie do konca

Regularnie co 6-8 tyg podcinaj wlosy o 1-1.5cm, zainwestuj w porządną odżywkę i regularnie ją nakładaj. I tyle.