Hej mamuśki ja już w domku, dziś byłam u dziewczyn wcześniej i były obie do pilnowania.
ŻABCIA co za bezczelność ze strony wynajmującego.
INKA dla młodego.
Dziewczyny zachowanie dzieci typu ryk, płacz, wrzaski, rzucanie się jest odpowiednie do wieku, nasze dzieci są już na tyle mądre i cwane i próbuja próbują nas, na co im pozwolimy, o ile ja nie mam takiego problemu z Kacprem bo on jest naprawde złotym dzieckiem to z Melą przechodziłam okres małego bunty ze zdwojoną siłą, dała mi popalić nieźle, choć równie dobrze może powoli wkradać się tzw. bunt dwulatka.
Wiem, że dobrze się radzi, ale z doświadczenia wiem, że trzeba dziecko wziąść na przeczekanie, płacze, rzuca się ok niech sobie popłacze, zostawić w bezpiecznym, spokojnym miejscu i jak dziecko się wyciszy to samo będzie chciało do nas przyjść i tłumaczyć i tłumaczyć co zrobiło źle a za dobre rzeczy chwalić. Nie pozwólcie by dzieci "weszły Wam na głowę" bo potem będzie o wiele gorzej.
VIOLA smutno, że z P nie za ciekawie.
Współczuję tych zapowietrzeń małego.
PHELANIA zastanów się czy warto leczyć tę "ósemkę", raz że kupa kasy a dwa może być i tak, że zrobisz, niby potem nie powinien boleć a przyjdzie taki dzień, że jednak zacznie, u mnie tak leczyłam dwa zębym choć moje pierwsze wizyty były z mojego punktu zapewnienia na wyrwanie ale dentyści sadyści namówili mnie na leczenie-gadkę dobrą mieli, że przekonałam się i co leczyłam, masę pieniędzy wydałam, masę bólu miałam a i tak sumasumarum zęby w końcu zostały wyrwane i kolejna kasa na wyrwanie.