reklama

Grudzień 2011

reklama
Teraz muszę czekać do 12 tc żeby udać się na wizytę do lekarza. Obliczyłam według @ że to chyba 5 tydzień.
Zastanawiam się czy nie zapakować w papier ozdobny testu nie zrobić kokardki i nie wręczyć M (chociaż po wczorajszej kłótni nie zasłużył na prezent).

Maciuś śpi w wózku odkąd przyszliśmy do domu jeszcze nie zdążyłam go rozebrać bo tak słodko śpi heh.
Dzisiaj mój syn miał walentynkowego buziaczka aż sie rozpłakał mała chinka 12 mies go pocałowała i tuliła a ten w ryk i do mamusi :-D Ale wszyscy mieli ubaw na tej grupie z Maciejka. Niunio ślicznie dzsiaj znowu pokazywał i się cieszył z zajęć na zajęcia widzę coraz większe postępy :-)

Zabcia mimo ze sie nie udzielam to Was czytam i bardzo sie wzruszylam dobra nowina:tak:z calego serca gratuluje:-)mam normalnie lezki w oczach ... tak samo bylo przy Phelanii i Kocie;-) sama przypominam sobie to szczescie jak zobaczylam 2 kreski, nie do opisania, euforia hehe, przynajmniej tak bylo w moim wypadku:-D

Żabcia ja bym mimo kłótni tak zrobiła. Mysle że to byłby cudowny prezent.
W zeszłym roku moja koleżanka tez 14 lutego zrobiła test i podarowała go swojemu P.

Ej, Żabo ty nasza kochana, ale zrobisz prezent walentynkowy:-D:-D:-D:-D. Cieszę się razem z tobą i życzę zdrowych, bezproblemowych jeszcze 8 m-cy.

A ja zaraz jadę z P. na żarełko, do chińczyka. Pewnie wiele nie zjem bo się ograniczam, ale lepsze to niż jakieś czekoladki:-)

Wejdzie do domu w progu obok wrzutu na listy znajdzie kopertę a niej 2 testy z 2 kreseczkami już uczynione teraz oczekuję M.

Maciuś nadal śpi mojemu dziecku coś się powaliło chyba śpi już prawie 3 h bo od 12.

ŻABCIA!!!! cudowny prezent walentynkowy GRATULUJĘ KOCHANA!!!! łzy wzruszenia mi się po polikach polały, naprawdę co za cudowna wiadomość!!!! :)) :***
wstążka na test i prezent dla M. jak znalazł, lepszego by dostać nie mógł :)))

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry