reklama

Grudzień 2011

izi- to jednak idziesz do tej pracy ? a co z młodymi ?
Inka, Kota- dzięki dziewczyny, już zamówiłam czarną !
sosnowiczanka- już zamówiłam szczotke. Potrzebuje ja i Ola, na razie będzie wspólna a jak sie szczotka sprawdzi do dla młodej kupie taką różową albo fioletową
inka- to super że z młodym już lepiej, antybiotyk dobrze dobrany
Milva- no ale przynajmniej sie wyspałaś, ja bym sie cieszyła :)

Filmików takich już nie oglądam:no:...Kasia ma katarek. Sama skubie sobie papierek i podciera noska, bidulka. Woli sama, mi nie daje.
U nas grają dziś "Sępa". Idziemy na 16:30, hurra , 1 raz od porodu. Teściowa sie zgodziła siedzieć z dziewczynami i tak nie ma nic do roboty. Teściu pójdzie do szpitala na 4godziny, na dializy....wczoraj padłam, aż wstyd, bez kąpieli o 21ej, łeb mnie bolał, wzięłam apap. M sam usypiał obie. Młode spały na szczęscie do rana.

reklama
Witam :-)

Maciuś jak usnął wczoraj po 18.20 tak obudził się na minutkę po 20 i dalej spał do 5 później poszalał do 5.40 i spaliśmy do 8.20 z pobiliśmy rekord spania bo my z M poszliśmy o 21 spać.

Teraz Maciuś dokucza tatusiowi skacząc po krzesłach w kuchni a ja zjadłam śniadanko i sobie usiadłam chwilkę na neta zaraz będę się zbierać bo idziemy na zakupy M stwierdził że muszę sobie buty kupić.

hej hej

My mielismy isc do Biedrony na zakupy ale jakas mżawka pada a młody zasnał ,M spi jak wstana pojedziemy do lidla autem:tak:Dzis sobie zrobie łososia z piekarnika z ryzem brazowym:) mam ochote na zdrowe jedzenie -szkoda ze dopiero pod koniec ciazy:sorry:...

Żabciu- a powiedz masz wiekszy apetyt?;) liczysz na chłopca czy dziewczynke ?jakies przeczucia?:)wiadomo ze najalpiej zeby bylo zdrowe ale jadnak w głowie sie mysli o takich rzeczach:laugh2:Fajnie Ci pamietam te pierwsze tygodnie tak do 20.tc bylo sssuper pozniej juz nie koniecznie;) ale Maciulek bedzie starszy wiec bedzie luzzzz:PPP

Nastazja-trzymam kciuki za wózek zeby doszedł w poenidzialek jaki model????

Co do filmiku -widzialam go w DDTVN,ogólnie taaaa "niania" "wychowala" po swojemu dwójke dzieci tych ludzi a to bylo trzecie;) i dopiero przy nim zalozyli kamery...

Phelania apetyt hmmm może ciut większy no i z przymusu teraz jem śniadanie bo tak to była kawa a potem coś koło południa a dzisiaj opierniczyłam już kromkę chleba potem tosty a teraz leczo przepite kawką.
Co do przeczuć na razie nie mam żadnych. Jedyne co mam to jakieś lęki że nie donoszę tego dzidziusia.
Dzisiaj robiłam kolejny test i krechy ciemne z testu na test ciemniejsze :-)

M ubiera Maciejka święto nastało zaraz wychodzimy do centrum :-)

Phelania- zostałam wierna quinny zapp xtra, więcej pisałam w wątku wózkowym ;)

Podobał mi się też Graco Evo, ale jak dla mnie za ciężki, natomiast wykonanie - bajka! I bardzo zgrabny wygląd, a kolor lime cudo! Wróciłam też myślami do wózka nuna i pewnie bym kupiła, ale brak pałąka i niemożliwość dokupienia niestety zdyskwalifikował wózek, poza tym jest trochę mniej pojemny niż zapp i . Ale design- coś pięknego!

Adaś pospał tylko godzinę.. :-( Dobrze, że dziś M. jest w domu, zawsze łatwiej. O 15 jedziemy na urodziny, także będę dopiero wieczorem albo jutro.

Trzymajcie się :*

Witam się i zmykam zaraz się myć, dopiero skończyliśmy sprzątać i odwracać mieszkanie. Jestem w szoku, że mamy tyle zabawek... Nie wiem już gdzie to kłaść!
Na obiad gołąbki.
Nina ma dopiero drzemkę, a właściwie powinna być już po.
Pogoda do bani.
Kupinosia o katar u Was... u nas dalej trwa.
Phelania wiem...że 3cie dziecko im wychowywała... No masakra... Diabeł z tej kobiety.. a stwierdzenie o Paziu bardzo mnie ubawiło haha

M w pracy, chlebki bananowe w piecu, a Emilę wyniosłam do babci i miałam sprzątać (a właściwie odgruzować) dom, ale jakoś nie mogę się zmobilizować... Walczę z grawitacją :)) Mam dziś mega lenia...

Emilka płaczliwa mi się robi, ale zwalam winę na czwórkę bo spuchnięte ma dziąsło jak nie wiem... Ech mogłyby te zęby wyjść szybko i z głowy, teraz się tyle maluchy umęczą, a one i tak niedługo zaczną wypadać...

Dzisiejsza moja rozmowa z Emilką:
(widzę coś że dziwnie kucnęła na podłodze i stęka, a za chwilę wstaje i biegnie)
- Emilka a ty co? Kupę zrobiłaś?
- Nieeee
- No jak nie jak śmierdzi, chyba zrobiłaś kupę.
- Nie!
- No to kto zrobił kupę do pieluszki?
- Tata!

Witam. Dopiero wrócilam z pracy...:baffled: Pomijam fakt ze w soboty mam czynne do 14 :eek:
Ruch jak w Rzymie...

Alan spi, nie wiem kiedy usnął, ale niech spi bo nie mam siły na nic..

Zabcia to obys całą ciąże przebyla bezobjawowo, tzn bez mdlosci i wymiotów.

Pyszczek zdrówka! No i Krzysia nie zaraź

Nastazja oby tym razem wózeczek przyszedł bezproblemowo..

Netka narobilas ochoty na gołąbki, musze zrobic ktoregos dnia!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry