reklama

Grudzień 2011

Pojechałam do Rossmana , bo od dziś ta zniżka 10 %...naładowałam koszyk i co? Awaria odnośnie tej zniżki i nie mogą nabić i nie wiadomo kiedy naprawia, może za 2 godz- ...szlak by to:wściekła/y:...przyjechałam do domu bez niczego grr

reklama
2701, no nieźle macie z tą Anką... wszędzie się znajdzie jakiś wścibski sąsiad.. ta nasza sąsiadka też jak mnie tylko widzi na spacerze to od razu wybiega przed dom, dziś przed nią uciekłam i nie zdązyła mnie dorwać. Ostatnio opowiadała jaki straszny jest jeszcze taki jeden sąsiad, przeszkadzały jej lampki świąteczne, które miał z czasie Bożego Narodzenia, bo WIDZIAŁABY PANI, NO DOM, JAK CHOINKA, ALE TO BOGACZ, ON MA NA PEWNO DARMOWY PRĄD!!!!!!! ;))) śmialiśmy się z M. jak z najlepszego dowcipu :)

kota to Ci się sąsiadka trafiła, nie tłumacz się jej o ciąży bo po co niech sobie gada a jak Cię zobaczy z 2 dzidzią to będzie jej głupio :-)

Dzisiaj już jest wszystko ok ze mną krzyż lekko pobolewa ale nie plamię ani nic innego więc git.
Poza tym niepokoi mnie to że nie czuję się w ogóle ciążowo tylko mam większy apetyt.

Maciulek dzisiaj jakiś dokucznik i maruda chyba ząb idzie bo 2 normalne i 2 rzadkie kupy zrobił.

Siedzę oglądam Pierwszą miłość i jakoś mi się nic nie chce jakaś taka niechęć do wszystkiego ehhh.

Freiya możesz sięzalogowac i będziesz widziec czy masz ten rabat:PP a co do slow jakie napisałaśw pelni je potwierdzam chociaż mój A odrzuca takich ludzi wiec zawsze mupowtarzam ze nie wie kim w przyszłości będzie jego dziecko:P
Kota haha tasasiadka niezla podgladara a swoja droga jak mieszkaliśmy w Warszawie to tezmielismy taka pare po 60 podgladaczy z naprzeciwka to A się kiedys wkurzyl istanol nago i pomachal im ptaszkiem i potem już był spokoj:PPP
Milva hahah fajnareakcja M:)nie poznac swojej kobiety
270…ta Anka totez niezla jest zona brata mojego taty tez jest taka ma 28 lat a jak nie mainformacji zadnych to wydzwania gdzie popadnie i się wypytuje:P
Marii super ze sięodezwalas czekalam na Ciebie:***
Phelania i dobrzze ich ten kolo tak ograbil oni myśleli ze z 100 tys za tyle wezmie a on ichprzerobil:P

Byliśmy u lekarz, na zakupach i w US . Najlepsza była pani wlidlu przy kasie stoimy ja on i Zulka w wozku i A kupowal 2 piwa a ona do niegoze dowod proszę A się zrobil taki czerwony i pyta się jej ze co proszę??? A onadowod!! A ja w smiech myślałam ze padne(dodam ze A ma 28 lat:PP)

Maciuś wykąpany zjadł kaszkę a teraz stoi przy mnie bo chce już iść spać a ja sadystka próbuję go jeszcze potrzymać chociaż do 19,30.
Dzisiaj wyjęliśmy małemu szczebelki z łóżeczka ciekawa jestem czy coś się zmieni z jego spaniem w łóżeczku jak będzie wiedział że może w każdej chwili wyjść.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry