reklama

Grudzień 2011

reklama
Witajcie,
Właśnie zwlekłam się z łóżka. Adaś z tata nie śpią od 7:00. M. zaraz wychodzi do pracy, a ja wybieram się z Adim na miasto. Zamówiłam mu w aptece szampon, bo ma bardzo suchą skórę głowy. Aż się łuszczy i pediatra przepisała atoperal baby. Czytałam opinie i podobno jest super, oby pomógł bo walczę z tym od paru miesięcy.

Wszystkim życze miłego dnia.. Buzi!!!!

Dzień dobry
Moje dziecko ostatnio robi mamie numery i wstaje po 6!! Przecież to jak środek nocy!! Gdzie czasy gdy spał do 8-9?

Zabciu daj znać jak lot! No i czekamy na relacje z wizyty.
Netka powodzenia!
Rojku a Ty kiedy masz wizytę?

Na 11 idę z CV. Zobaczymy.

Inka jeszcze się nie umówiłam, bo to samiuśki początek. Na razie nic nie będzie widać. Myślę umówić się za jakieś 3 tygodnie.

Dziewczyny kiedy czułyście pierwsze objawy? Bo tamtą ciążę nie czułam nic uciążliwego, a teraz kręci mi się w głowie i zastanawiam się, czy to możliwe, że to ciążowe objawy.

Hej laseczki,

wczoraj padłam jak tylko obejrzalam "Na wspolnej" jednak zmeczenie i nerwy z moim synkiem daja sie we znaki u nas wyspypka nadal jest- od wczoraj mu podaje Rutinoscorbin na zamkniecie naczynek...narazie nic katar i kaszel sie utrzymuja ,humor tez jest:) Mnie cos gryzie w gardle ,i nie wiem czy syn mnie nie zarazil:/

Ale koniecznie musimy dzis wyjsc!!!! moze na plac zabaw...chociaz na godzinkę....

Rojku- z tego co pamietam to mialam na poczatku w pierwszych 2-3tygodniach mialam dosc spore wzdecia a pozniej doszly mdłosci i dyskomfort i tyle...

Ostatnia edycja:
Rojku, bóle głowy i zawroty mogą być tez spowodowane przesileniem wiosennym. Ja tak mam , jak jestem na dworzu, to lepiej się czuję, w domu gorzej.

Bartek drzemie , całe popołudnie zapewne spędzimy na podwórku, bo dziś tez ładnie jest.

Witajcie.
U mnie nocka ok. Miki kilka razy się na chwilkę przebudził łyknął trochę picia i dalej spać. Wstał wcześnie i teraz już spi. Pewnie będzie jeszcze jedna drzemka dziś.

Od nas z miejscowości jedna rodzina bierze udział w programie tvn-u "Walka o dom" . Przeszli do ostatniego etapu. To mój kolega z klasy więc trzymam za nich kciuki:-)

Dziewczyny do mojego P. dzwoniła jakaś babka z informacją że komputer wylosował jego nr. tel. i mamy zaproszenie do W-wy na jakieś 1,5 godz. spotkanie i do wygrania jest wycieczka do Hiszpani, laptop i zestaw kuchenny. Jedna z nagród jest gwarantowana. Spotkanie dziś lub jutro w W-wie na ul. Podleśnej. To jest podobno jakieś biuro podróży. Jednak nie pojedziemy, bo Miki chory ( nie widać tego po nim) i nie mamy co z nim zrobić:-( Co wy o tym myślicie?

Po chwili P. dzwoni znowu że ma okazję jechać do W-wy na mecz Polaków 22 lub 26 marca (jego urodziny) i pyta mnie czy go puszczę. No i go puszczam.

agapa- ja tam nie wierzę w takie losowania;-), to pewnie coś na zasadzie jak te kołdry z wielbłądów albo garnki, że jedziesz na pokaz i jak kupisz coś za 3 tys , to cię wrzuca do losowania, a nagroda gwarantowana , to pewnie jakiś kubek...moja teściowa ciągle chodzi na takie głupoty , bo ją zapraszają, a że ona jak usłyszy gratis , to podniecona na maxa, to nakupowała jakiś bzdur - przepłacając oczywiście ...

reklama
Wiola- mowilam jedz na Madalinskiego oni tym sie zajmuja, powiedzialbys ze to nawraca i byscie mieli swiety spokoj..robilas mu CRP i OB? zrób mu pełna morfo z wymazem recznym...na wlasna reke...bo to jest nie mozliwoscia z tym jego uchem...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry