Hej hej

Dzisiaj cały dzien zalatany, od godziny 7 do 15 sprzatalam,ale teraz jest czyściutko i pieknie, umylam sobie okna. Rodzice zabralli kolo12 dzieciaki na spacer, a jak P wrócił z pracy to wyszliśmy jeszcze raz

terazmlody jee mleko i chyba Pojdzie już spac bo spal dzisiaj tylko Pol godzinki naspacerze z rodzicami, a pozniej chodzil sporo po dworku z nami, Marika ztatusiem oglądają baje wiec wpadlam
Agala wiesz co takie zapowietrzanie może mieć zwiazemneuroplogiczny ale wcale nie musi. Moja mama mówiła mi ze ja mialam identycznieod malutkiego Az do 3 r.ż i lekarze jej powiedzieli ze to na tle nerwowym inajlepiej aby robic wszystko żebym nie zaczynala plakac. Ale jak moja mlodszasis lezala po urodzeniu w szpitalu to lezal z nia chlopiec wlasnie który się tezzapowietrzal i u niego wlasnie były jakies problemy neurologiczne. Wiec lepiejsprawdzic i być spokojniejszym, chociaż nie wiem czy tak się da, ja np. boje sięteraz zostawic z kims młodego bo nie wiem czy nie spanikuje w razie wypadku boja to po takiej akcji jestem cala w nerwach.
Netka wlasnie werbuje co jakis czas mame swoja ale ona niechce bo mowi ze nie ma nerwow już i sily ( leczy się ciagle na nerwice).Zreszta tez moja sis chodzi na glupie godziny do szkoly i tez nie miał kto byjej odprowadzac rano bo by musiala ciagnac dzieciaki, no i potem odbierac je znimi bo konczy Oliwka kolo 11-12 ( tutaj już jakos by to przezyla). Tak wiec narazie lipa, ale może cos się uda

Cd koleżanki to mi nie jest jakos specjalnie szkoda ponieważostatnio strasznie się zmienila, stala się mega olewcza na wszystko, i stara sięrobic wszystko żebym była zazdrosna np. o to ze ona ma nowa koleżankę, mnie tosmieszy bo ja nie jestem na takim etapie ze potrzebuje na sile mieć znajomych,mam swoja rodzine a znajomi to dodatek ze tak powiem. Mam dwie takie koleżanki któresa na dobrew i na zle ze mna, wiem ze mogę na nie liczyc w każdej sytuacji igdyby to była z nimi ta klotnia to było by mi smutno a tutaj to jakos niespecjalnie mnie to obchodzi.
Pyszczek zdrowka kochana, ehh ta Polska sluzba zdrowia;/
2707 wspolczuje, wyobrazam sobie jak się musisz czuc.
Kota widze ze i u Ciebie zmiana avatarku

Haha to niezły adoratorCi się trafil
J Możeszteraz spokojnie powiedziec swojemu M ze nie tylko on jest adorowany przez inneosoby, bo Ty tez
Jwieku zdradzac nie musisz
Agapa ja glosowalam, i wyslalam paru znajo9mym linka, alenie mam pojecia czy zagłosowali czy nie.
Lece zaraz sie kapac i spac
Dobranoc ;*