reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2011

czesc dziewczyny!

Zdrówka dla wszystkich Grudniaczków! Oby te choróbska odeszły precz razem z zimą!!!

wiecie jak mi było szkoda M., jak zobaczyliśmy i POCZULIŚMY te ubranka. Miał taką minę, że szkoda gadać. powiedział tylko "ja myślałem, że moi rodzice coś kupili, a tu taka padaka". No nic, rzuciłam wszystko do prania i chyba na PCK oddam, bo na bank tych łaszkow dla Hani nie przeznaczę. strasznie śmierdziały, są zmechacone, jakby kilka pokoleń te ubrania nosiło i okropnie poplamione. Jak plamy nie zejdą, to wywalę albo na szmaty przeznaczę i już :/ że im nie było szkoda kasy na znaczek!

ja czuję w powietrzu wiosnę! sprzątam, jak szalona (w ramach rozsądku oczywiście!), wczoraj powoli się wzięłam za mycie okien. a może mam już syndrom wicia gniazda... :)

a jutro jadę na glukozę... eh...

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć moje grudnióweczki.
Ja nawet nie wiem jak mi nocka zeszła :-D Kilka razy się budziłąm ale nie wiem ile i jak często.Pobudka przed 7.00. Na 9.00 do kościoła, obiad (ja za 20min zjem:-)) i się lenimy. Może pójdziemy do kogoś, ale szczerze to mi się nie chce. Jak pomyślę że nawet nie będę mogła spokojnie posiedzieć i porozmawiać bo Miki będzie wszystko ściągał, rzucał itp to wolę siedzieć w domu.
U nas dziś rozpoczęły się rekolekcje. Tydzień mi szybko zleci, bo codziennie będę chodziła na 11.00 do kościoła, a jak wrócę to szybko obiad i dzień zleci. Muszę jeszcze na zakupy wyskoczyć (bo w sobotę urodziny u siostrzeńca) i kupić jakąś drobnostkę, do sieni dywanik i muszę zapisać Natalkę do ortodonty. Nie chcę ale muszę bo ma tak krzywe ząbki że szok. Normalnie bokiem jej rosną. Boże skąd na to wszystko brać?

Proszę o 3 głosy na http://www.bebiklub.pl/home/konkursy/uloz-maluszka-do-snu/galeria/entry/3323 Z góry b. dziękuję

Hej dziewczyny :-)

Maciulek śpi ja jem pierożki i zaraz biorę się za pakowanie i jadę do teściowej na 3 dni będę mieć tylko neta na telefonie.
Moje dziecko jest całe posiniaczone na twarzy nie mam siły na policzku sinior między oczami też no i na czole obtarte :wściekła/y:

Net-ka ogromne gratulacje !! Mam nadzieje że będzie Ci się dobrze pracowało! Wiesz że mam koleżankę która siedziała w domku z dzieckiem i też szukając pracy natrafiła na ten sklep i pracuje w nim do dziś - już ponad rok i sobie chwali :)

Kota duper przesyłka :) nie zazdroszcze glukozy…. Do tej pory pamiętam to ohydztwo.

Nie miałam kompa parę dni bo Krzyś mi wyłączył touchpada i wyrwał 2 klawisze i chyba zjadł taką gumkę która łączy klawisz z tym co pod nim i musiałam oddać do naprawy :)

A ja spaliłam obiad :zawstydzona/y: dokladniej miesko na sos, jak weszlam do kuchni to jeden smród i bialy dym. Masakra. M musial isc do lidla i na szybko zrobilam kotlety. Alanek zjadl tylko rosól i spi.

Pyszczek no to niezle Krzysiu komputer zjadł mamusi :D

Zabcia przyjemnego pobytu. Kurde ja na taką wycieczkę z własnej, nieprzymuszonej woli bym sie nie wybrała ;)

Agapa dobrze ze wybierasz sie z córką do ortodonty, ładne ząbki to podstawa:)

Agapa, dowiedz się n/t refunadacji kosztów noszenia aparatu u dzieci. Ja też w dzieciństwie nosiłam aparat, bo miałam krzywe zęby (była refundacja!), później niestety wada mi wróciła, taki urok małych buziek niestety. I już sama, jak byłam dorosła zdecydowałam się na aparat, póki co od jakichś 5 lat zęby są super. Jestem bardzo wdzięczna rodzicom za dbanie o moje zeby :)

wróciliśmy własnie z Plazy i cholera chyba jakiś pedofil nas obswerwował na placyku zabaw!!!! facet jakiś taki podejrzany łaził ciągle za nami, próbował podawać Kubie zabawki, takie dmuchane klocki, chciał coś zagadywać, aż M. go pogonił. Później poszliśmy do makiety bolidu F1, chciałam Kubusia tam wsadzić i mu pocykać zdjęcia, a ten facet znów za nami i tak blisko się nas trzymał, że szok. Autentycznie się bałam i zaczęłam szukać ochrony, żeby ich poinformować o takim człowieku. Jakbym była sama z Q, to chyba bym zarobiła w gacie ze strachu, bałabym się, że na parking za nami pójdzie!! Później widziałam, że ogólnie kręcił się tam, gdzie dużo dzieci... :/ niefajnie.

Kota - masakra!!! Takim , to od razu kulka w łeb...

Przebiła się dalej ta górna czwórka, nic nowego . Bartek nic nie chce jeść , więc pewnie go boli. Do tego jeszcze niefortunnie uderzył się butelką i krew mu poleciała, ale szybko zapomniał na szczescie:tak: Śnieg sypie i zimno:wściekła/y:

Witam się niedzielnie;)
Dzis mamy mega leniwy dzien, nikomu nic się nie chce to pewnie ta pogoda. Ale zebralkam się i poszlam z Marika na zakupy, poszłyśmy pooglądać buciki, kupilam jej trampeczki a pozniej poszłyśmy pooglądać szpileczki dla mamusi i nawet spodobaly mi się jedne a jak zapytalam Marike czy ladne to powiedziala ze sa sliczne hehe, ale nie było mojego rozmiaru;(

Inka przypomnialo mi się ze pytalas o badania które stwierdza czy mlody ma celiakie,. Nie wiem dokladnie bo to nam powie wszystko gastroendykrolog a będę zapisywala dopiero jutro, ale czytalam w necie ze albo z krwi albo z wycinka jelita cienkiego.. Mam nadzieje ze jednak z krwi.

Netka wspolczuje, ale jak cos to pisz dzwon itp. Bo ja to specjalistka chyba od goraczek, a raczej od zbijania bo Marika jak dostanie gorączkę to bardzo ciezko ja zbic.

reklama
My po gościu, Amela od chrzestnej sukienkę dostała.
Kacperka teraz usypiam, Melę wysmarować i też do spania zagonić, ja ledwo żyję.
Jutro jadę do dziewczyn dopiero na 13 i jedziemy na jakieś kulki z obiema dziewczynkami i ich mamą.

ŻABCIA Maciuś musi nieźle z tymi siniakiami wygląda.

PYSZCZEK ale Ci komputer Krzyś załatwił;-)

KOTA OMG dobrze, że byłaś z M.

Do góry