• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2011

Sosnowiczanka - trzymam kciuki! Ja tez to mialam.... Alan to duzy facet i da rade!
Zabcia - olej ich! Juz niedlugo bedziesz u siebie i rodzinka w komplecie... swoja droga - jak mozna sie nie ucieszyc, ze bedzie sie mialo wnuczke / wnuka???
Pyszczek - a jak dlugo ta przymusowa dieta?
A gala - gratki! ja tez uwielbiam gdy Maly bije brawo.....
Mnie sie podoba Jorge / Franciszek. Czytam neta... Brazylijczycy wcale tak bardzo sie nie ciesza.....a Argentynczycy baaaardzo....Generalnie Argentyna i Brazylia raczej sie nie lubia.... i to nie jest tylko rywalizacja na boisku pilki noznej....

Ostatnia edycja:
reklama
Maciulek już śpi ja leże z laptopkiem i chwilkę na BB wskoczyłam bo zaraz spać trzeba iść.

Sosnowiczanka trzymam kciuki !!!!

Dorotar reakcja teściowej była taka "Kredyt na głowie a wam się dziecka drugiego zachciało" dopiero później powiedziała no niech będzie zdrowe ale pierwsze słowa taka niechęć i niezadowolenie strasznie przykre.

Brat M bardzo się ucieszył i chrzestna Maciejka ze swoim mężem też i jeszcze się śmiała że będziemy mieć dzieciaczki z jednego roku bo ona ma teraz na dniach rodzić :-)

Dziewczyny nie pamiętam co się robiło na zaparcia polećcie jakieś sposoby masakra jak się męczę :-(

Jak jutro nadal będzie tyle śniegu to idę w poszukiwaniach sanek żeby kupić Maciulkowi :-)

Dzien dobry!

Czekam na Alanka babcie i jadę!

Alus chyba wyczuł moje zdenerwowanie, bo wstal razem ze mną!

Zabcia tesciową sie nie przejmuj, mimo wszystko na pewno sie ucieszyla ze zostanie babcią!

Miłego dnia

Sosnowiczanka- przykro mi z powodu karmienia- co innego samemu zadecydowac, a co innego z musu przestać, no i trzymam kciuki za dziś - daj znac jak juz będziesz mogła czy wszystko ok, tulę mocno!!
Co do Tz, to u nas tez wczoraj kłótnia- napiszę wam potem na grupie , mam już dosyć tej huśtawki z jaśnie panem....

Żabcia - cóż, skąd ja znam takie super reakcje na dziecko...tak zareagowała moja mama 2 lata temu ...przykre

U nas rano -16 stopni....:-(:-(idę sobie popłakać

Żabcia - tulę :* Ja piłam syrop lactulosum. Pomagał i jest w miarę bezpieczny.
Sosnowiczanka- biedaczko, trzymam kciuki, kochana wszystko będzie dobrze :*
Milva- ciebie też ściskam mocno.. :*

M. zaraz do pracy, a ja jakaś ledwo żywa. Nie mogłam dziś oczu otworzyć. Mam jeszcze dziś tą rozmowę, ale zlewka totalna. Nie chce mi sie.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry