reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Grudzień 2011

Hej,

U nas normalnie zamieć śnieżna wiosna jak sie patrzy:confused2:juz mam dosc tej cholernej pogody wrrr przytłacza mnie to wszystko...Alutek spi...za chwilke pewnie wstanie oczywiscie nie to ze spi od nocy:-DM dal mu butle o 7 rano mlody pobuszował do 8 i sie polozyl:)Dzis piore materiał od kolyski i M zaczyna ja skrecac,bo cos w nocy znów mialam niereguralne skurcze...trzeba byc gotowym bo nie długo godzina "0" boje sie jak cholera :happy:

Agapa
-zdrówka dla Mikusia.
Nastazja-łózeczka? juz mlodego bedziesz kladla w normalnym łózku? z krzeselkiem u nas tez koszmar koniecznie musimy z M pojechac do Ikei po "mamuta"
Żabcia-kiedy masz USG? jak samopoczucie?
Kota-a u Ciebie? pewnie brzuszek juz ladnie zaokraglony:)

reklama
Phelania- u mojej siostrzenicy Adaś spał w podobnym do tego (tylko że ona ma duże) ŁÓŻKO ŁÓŻKA 140/70 MODERN BAJKOWE WZORY MATERAC (3116697014) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. albo takie http://allegro.pl/lozko-oskar-baby-boo-filmik140x70-materac-pk-i3122659800.html Chodzi o to by boki były zabudowane żeby nie spadł, tylko jest mała przerwa żeby wejść do łóżka i zejść. Adaś był zachwycony tym łóżkiem, bo czuł się jak w naszym dużym, nie było szczebelek, miał dużo miejsca ,a ja miałam pewność że nie spadnie. No i tam jak mieszkaliśmy to spał w nim sam,bez krzyku i wiercenia więc chyba się na takie coś zdecydujemy.

Milva- o to mamy facetów w podobnym wieku, tylko mój niedawno przekroczył magiczne 40 ;)

Lysa_d - muszę pomyśleć o takim czymś, albo kupię mu po prostu małe krzesło tylko nie wiem czy będzie chciał, skoro my siedzimy na dużych. Ale napewno czeka mnie zakup nakładki na sedes, u nas niestety nocnik nie wzbudza zainteresowania , czasem chce siadać na deskę.

Ostatnia edycja:
U nas może być ciasno, ale wolę ciasno w pokoju, niż ciasno w łóżku. Bo mój M. już śpi jak to mówi na desce. Adaś niestety zajmuje pół naszego łóżka. No ale żeby kupić to cudo muszę posprzedawać te graty i jeszcze przedyskutować z M. jakie kupimy, czy już większe czy mniejsze jeszcze? Sama nie wiem.

Ja też chcę kupić takie łóżko z barierką i tak myślę, że będzie to pewnie gdzieś w okolicach 2 urodzin. Wtedy juz wyeksmitujemy E. do jej pokoiku także na nocki ;-) bo póki co bawi się tam w dzień.

A ja zapomniałam się pochwalić. Elenka zaczęła chodzić :-) W zeszły piątek. Co prawda jeszcze dużo przemieszcza się na czworaka, ale duże dystanse potrafi już pokonać na nóżkach :-) Do wiosny się "rozchodzi" ;-) (dobrze, że w tym roku takie opóźnienie jest ;-))

Hej.

My juz po zakupach, Alan w drodze powrotnej usnąl w aucie, przenioslam go do domu i spi:) Wczoraj w dzien wogole nie spał. A ja zaraz zbieram sie do pracy.

Phelania a u nas zimowe roztopy ;P
Kiedy sie zrobi wiosna....???

Nastazja sliczne te łóżka.

Agala gratulujemy:)

Venus na rozdwojone konce niestety skuteczne jest tylko strzyzenie :(

Cześć Dziewczyny :-)

U nas też wiosny nie ma... :-( Wczoraj jeszcze pogoda była jako taka, nawet wyprałam i wysuszyłam na dworze 2 pralki prania, chociaż nie było super ciepło ale wiatr wiał i wysuszyło dość szybko... Dzisiaj od rana znowu śnieg i wiatr, paskudna ta wiosna (?) w tym roku... :dry:

Hej hej
Moje dziecie cos mnie ostatnio rozpieszcza spi do 9- 10 jaknigdy hatha:) oby jak najdłużej ale za to w dzien daje niezle popalic :) a już 3dzien w delegacji dopiero w sobote wroci :(
A ja szukam jakiegos domu/ mieszkania do wynajęcia bo mam jużdość mieszkania tutaj:(

Phelania to już dluzejnie zaciskaj tych nog tylko bierz M w roboty co by ci pomógł poródprzyśpieszyć:DD
Nastazja fajne tełożeczka w sumie nam też by się takie przydało bo mała w łóżeczku w ogóle niechce spać:(
A gala gratki dlaElenki:)
Zdrowka dla malych iduzych:**

reklama
Ja juz w pracy, po drodze jeszcze solarium sobie zaliczyłam, taka namiastka słońca, a co ;)
Mężol wiesza telewizor na scianie, cos Alanek byl nim bardzo zainteresowany w ostatnim czasie..

Malenstwo a to ci dobrze, spac do 10... Tez tak chcę! Czemu chcecie sie wyprowadzac?

Do góry