• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2011

reklama
Malenstwo oby Zuza szybko do siebie doszla.

Właśnie dzwonił teściu- jest na policji we Władysławowie. Ukradli mu samochód :-( pierwszy dzień urlopu :-(
Ręce bym polamała tym szmaciarzom!!!!
U nas nikt auta nie tknął bo wiedzieli czyj to a tam wzięli jak swoje :-(

Milva sami jeszcze nie wiedza. Najlepsze jest to, że policjant-choć lepsze określenie dla tego *** to pies lub kundel wziął na przesłuchanie mamę M!!!!! Twierdzą, że to była zaplanowana kradzież przez ojca M i M żeby wyłudzić ubezpieczenie!!!!!!!!!!
Nie ważne, że 600km od domu, nie ważne że ubezpieczyciel wypłaci dużo mniej niż auto warte, nie ważne że sprawa na bank skończy sie w sadzie, ważne są dla nich dowody/poszkaki w postaci rozmowy M z jego tatą dziś rano gdy teść składał zeznania. Zadzwonił do mojego M bardzo roztrzesiony, pytał o szczególy/znaki szczególne auta dla dobra śledztwa- M wszystko powiedział: inne lampy, duża nawigacja, koła 17', wersja s-line a nawet wymary opon!!!! Wiedział to bo sam to auto kupił w Niemczech, bo moja firma to auto sprzedała-wystawiła fakturę. Dla tego kundla to podejrzane i twierdzi ze kradzież była zaplanowana!!
Jak nic M złoży skargę do Marszałka województwa bo z uczciwego człowieka, pokrzywdzonego robią złodzieja i oszusta!!!!
Ot, polska policja!!

Hej;)

Weekend spedzony tak sobie bo wczoraj bylam do 18 w pracy, wiec w domu po 19. A dzisiaj do 13 w szkole bo mialam egzamin bo w czerwcu przekładałam, no ale zaliczone cale szczescie. Teraz wróciliśmy ze spacerku, domownicy oglądają jakas bajke wiec wpadlam.

Mla ja tez czasami się zastanawiam czy wszystko jest ok jak mlody wpada w taki szal… W piątek będziemy na szczepienie szli wiec zapytam od razu.

Agapa nawet jak smutasz to milo ze wpadłaś;) Tak jak Ci wczoraj mówiłam, bnedzie wszystko dobrze, i napoewno bardziej Ty się będziesz denerwowala i płakała niż sam MikolajJ będzie dobrze kochana;* Ja tez się stresowalam ta fiberoskopie i tomografia fabianka a poszlo wmiare ok., bez większego placzu ale oczywiście Fabiankowego placzu bo ja ryczałam.

Asko zazdroszcze ze maly dostal się do przedszkola.

No i siwetnie, chyba Fabian będzie chory bo co cieply jest i marudny;/

Malenstwo super ze już w domku.

inka wspolczuje tesciow przezyc, mam nadzieję że auto sie znajdzie, nie mniej jednak tez bym zlozyla skargę, mojej kumpeli ukradli z pod domu auto, szuakała policja... haha a znalazła je ona sama idac na spacer w innej dzielnicy miasta... 100 m od komendy policji:D no myslałam ze padnę.
violett kamil sie nie dostal do publicznego idzie do prywatnego, a Karola do prywatnego zlobka wiec 1000 zl nie nasze miesiecznie. Ale ja juz marze o powrocie do pracy nawet jesli zostaną mi grosze z wyplaty( bo jesli nie bedzie premii to dupa)

Inka- a gdzie zostawili auto teściowie? Na ulicy, czy na parkingu? Odnośnie policji, to szkoda słów...ja zawsze mówię, że tam powinni iść ludzie po testach na inteligencję , a nie sam odpad, który się na studia nie dostanie...

Bartek zasnął już o 20.30, także mam wolny wieczór. Nie wiem kiedy Tz dojedzie, ale pewnie nie dam rady czekać. Dzisiaj zdrzemnęłam się z małym jak miał drzemkę, a mimo to padam .Do jutra!

Witam was w tę niedzielną noc. Własnie mi Alan usnął... Jeszcze troche a wykonczy mnie to:/
Weekend bardzo szybko nam zleciał, nawet nie wiem kiedy... Wczoraj szybkie zakupy, dzis koncówka malowania naszej sypialni.. Jeszcze jutro M musi przejechac sufit jeszcze raz, bo przebija i chyba bedzie koniec:) Wkoncu:)))

Inka łooo matko... wspołczuje tesciowi straty samochodu... Kurde, nie chce być złym prorokiem, ale wydaje mi sie ze chyba nikłe szanse są na znalezienie... w tamtym roku mojej kolezaki tacie ukradli w biały dzien, pod domem nowiutkiego passata... Chłop wrócił z pracy, obiad zjadł i miał gdzieś jechać- moze ze 20 min minęło jak wrócił i juz auta nie było... Policja mu wprost powiedziała ze małe szanse są na odnalezienie... No i rzecz jasna auto się nie odnalazło. Dobrze ze ubezpieczone było.
Tak samo niedawno klient mi opowiadał, tez w biały dzien, spod bloku audicę, 2-letnią mu skradziono... Normalnie koszmar jakiś.. Człowiek całe życie uczciwie pracuje a przyjdzie złodziej i w momencie cie okradnie...:no::no:
A jakie auto to było?
Co do zachowania policjantów- brak mi słów..

Asko niezle z tym autem twojej kolezanki... Tez bym padła...

Dorotar super ze kuchnia juz gotowa, M spisał się super! Nalezy mu się pochwała (choć jak powszechnie wiadomo, chłopa nie ma co chwalić ;))

Agapa trzymam kciuki za badanie, oby było dobrze!

Idę spać,. na szczescie jutro do pracy na 13!

Inka - współczuję teściom, dodatkowo na urlopie...masakra
Agapa - wpadaj nawet jak masz tylko smutać, bo komu masz o tym powiedzieć jak nie nam. Wszystko będzie dobrze, silna kobitka jesteś i dasz radę.

Ja niedzielkę spędziłam na sportowo. Męzol z dzieciakami jezdził na rowerze: Kama na swoim, a Zulka w siodełku razem z Przemem. Natomiast ja mogłam się wyżyć na rolkach. Dzisiaj chodzę jakbym na beczce nogi prostowała- bolą jak skurczybyk, ale było bosko. Pojezdziałam na maxa i potrenowałam nowe umiejętności, slalomy i takie tam.
Wszystko mnie boli, a czuję się rewelacyjnie.

reklama
Hej, u nas znowu wczesna pobudka, ale dzisiaj jakoś więcej energii mam. Tz już w domu, własnie pojechał do szkoły...ale raczej nie przedłużą mu umowy, zwłaszcza po tym L4 , no i stary dyrektor się dowołuje od decyzji, a gdyby jakimś cudem tam został, to na pewno Tz tam pracować nie chce. No nic, zobaczymy co z tego wyjdzie-jakoś damy radę .
Jak mały zaśnie, to muszę ogarnąć łazienkę , bo syf okropny . Zimno u nas- zaledwie 10 stopni...

Sosnowiczanka- Alan to nocny marek...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry