Phelania
Mama 2 urwisów :P
Hej laseczki,
U nas non stop w biegu jedzimy 2 x w tyg na rehab z Marcelkiem i cwiczymy metode Bobath
ze wzgledu iz mlody mial ten wylew I/II stopnia i ma slabe napiecie miesniowe w tulowiu a wzmozone w raczkach i nozkach
narazie nie ma mowy o porazeniu mozgowym ale dopiero po roku bedzie cos wiadomo mam nadzieje ze to nie to
Podczytuje was non stop ale brak czasu tym bardziej chrzciny robimy 15 wrzesnia , i mamy mnostwo pracy...mam nadzieje ze sie obrobie ze wszystkim i zostane z wami na dluzej.
Agapo- moze wreszcie bedzie wiadomo co dolega Mikusiowi mnie czeka CZD we wrzesniu caly dzien ,mlody bedzie mial robione USG nerek,cystografie, i sporo roznych badan ,.....wrrrr
Inka- ja juz zostawie bez komantarza nasza Polska służbe zdrowia dla maluszkow:/ juz nie wspomne o biednej Żabci ....tez musi sie nameczyc w tym szpitalu
Lece bo juz mnie wolaja
Dorotar- zaczynam cwiczenia z Ewka od 1 wrzesnia bo wygladam jak wieloryb
U nas non stop w biegu jedzimy 2 x w tyg na rehab z Marcelkiem i cwiczymy metode Bobath
Podczytuje was non stop ale brak czasu tym bardziej chrzciny robimy 15 wrzesnia , i mamy mnostwo pracy...mam nadzieje ze sie obrobie ze wszystkim i zostane z wami na dluzej.Agapo- moze wreszcie bedzie wiadomo co dolega Mikusiowi mnie czeka CZD we wrzesniu caly dzien ,mlody bedzie mial robione USG nerek,cystografie, i sporo roznych badan ,.....wrrrr
Inka- ja juz zostawie bez komantarza nasza Polska służbe zdrowia dla maluszkow:/ juz nie wspomne o biednej Żabci ....tez musi sie nameczyc w tym szpitalu
Lece bo juz mnie wolaja
Dorotar- zaczynam cwiczenia z Ewka od 1 wrzesnia bo wygladam jak wieloryb

Z zasypianiem tez nie ma problemów, także bardzo się cieszę, że za namową Tz już mu zrobiliśmy pokój. A ja sama też wieczorem czuję większy luz śpiąc obok w pokoju - mogę sobie obejrzeć film w łóżku np;-)
, ale i tak ma bardzo ograniczone słodycze... Myślałam o jakims syropie na apetyt, ale on są od 3 lat dopiero... Bart chodzi potem marudny, bo jest głodny, a mimo to nic nie zje