reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2011

Ja siedze w pracy i czuje się podle bo Zulka cosik od rana wymiotuje - samą taką śliną gęstą, a ja zostawiłam ją z opiekunką.
Lekarka "zamówiona" ale będzie ok 13.30. Może uda mi się wcześniej wyskoczyć z pracy bo dostanę cholery.

reklama
hej laski jutro bede juz chyba miala kompa to bede was nawiedzac codziennie haha poki co pisze od brata:pP

pogoda dzis do du.y a z mala jade na 16 30 na szczepienie pewnie znowy bedzie placz:( a po za tym mam stracha ze wpadlismy bo mi sie @ opoznia o masakara czekam do konca tyg i kupuje test

2071 udanego wyjazdu
Kota dawaj fote Q w aucie:p
Kupinosia, SWosnowiaczanka, Inka, dzieciaki juz zdrowe??
ewka zdrowka dla Zuzi:*
lysa gratulacje zdania prawka:))

Malenstwo Alan czuje sie znacznie lepiej, syrop który wczoraj dostaliśmy duzo pomógł, mlody nie wymiotuje juz, ale kaszel i katar nadaj jest ;(
No to ty rób test i pisz czy Zuzia zostanie starszą siostrą ;)

Lysa ja tez gratuluje zdania prawka, na pewno ułatwi ci ono zycie.

U nas tez leje od rana, zaraz uciekam do pracy a tak mi sie nie chce ze szok!

reklama
Malenstwo czekam na wieści :-)
Młody już zdrowy od dawna, antybiotyk postawił go na nogi w ciagu 3dni.

Ja także czekam na @ ale u mnie ostatnio była po 46dniach wiec i teraz tak może być,póki co 34dc. Choć ja byłabym przeszczesliwa gdyby @ nie przyszła ale marne szanse na to.

Młody usnął. Powinnam zrobic obiad ale mi sie nie chce, poza tym brak pomysłu. Coś na szybko wymyśle.

Do góry