reklama

Grudzień 2011

U nas dziś zimno i na zmianę słońce-deszcz. Koszmar ;)
Kota ja uważam, że fajna z Ciebie mama i myślę, że Kuba nie mógł lepiej trafić i on Cię bardzo mocno kocha ale po całym dniu z mamą potrzebuje taty i to jest spoko. U nas są etapy. Była babcia, był P. Teraz jestem ja. Ciągle mama, mama , mama, do tego stopnia, że co 2 słowo mama. Fajnie. Nina jest akurat bardzo całuśna więc niekiedy tylko odmawia przytulanek. Na noc nie ma opcji by mi nie dała z 30stu buziaków. Ale za chwilę może się jej odmienić i ja zejdę na boczny tor...
Agapa 3maj się i nie daj się zdołować. Polecam Neopersen. Zajadałam jakiś czas temu. Teraz karmię się sukcesami i Ty też zamień doła na drobne sprawy, które pocieszą. To, że jesteś złą mamą jest stu procentową nieprawdą i proszę z tego powodu się nie pogrążać. Nie dziwię się jednak, że Ci ciężko. Może pogadaj z P. Jak z każdej strony kopią to ciężko się podnieść.
Freiya Emilka jest genialna ;) Po mamusi chyba gagatek.
Viola no czasami tak bywa... trzeba nieraz znieść chimery.... domowników..
ZDRÓWKA WSZYSTKIM!!!!!MAŁYM I DUŻYM
U nas ok. Nina chodzi do żłobka a resztę wiecie z FB ;)

reklama
hej laski
co tu tak pusto:((
u nas zimno i leje ze masakra:( u nas nocka po inhalacji piekna mala juz nie dusil kaszel troche nad ranem musiala juz spac z cycem w buzi:) teraz myje zeby juz 2 raz bo nowa  szczoteczke jej dalam :P

wiecie co mala zawsze wola do mojego tatay : dziadzio daj no dyche i dziadek jej zawsze daje a wczoraj przyszedl moj brat i od niego tez woła i najlepiej Piotrek sie pyta a co za to sobie kupisz a ta ze piwo, kawe i cipucino a pozniej juz tak cichutko dodala ze Zuzia nie moze bo jest za malutka myslalam ze padne

Netka juz Ci na fb gratulowalam ale ciesze sie ze wrescie leci u Was do przodu oby tak dalej:PP

Czesc dziewczynki!

Ostatnio mało czasu mam na komputer...
Wczoraj i przedwczoraj byłam z sąsiadką na fitnesie. Dzis Iza nie moze, wiec chyba pojde sama. Ciesze sie ze nie zniechęcam sie, mimo iz jest ciezko. I nieco wstyd, jak patrzę na panie starsze ode mnie o 20 lat jak cwiczą a ja niemal kaleczę te cwiczenia.. No ale coz, jakoś trzeba zacząć... Grunt to sie nie zniechęcać. Od niedzieli straciłam 1,5kg na wadze. Jak wracam z ćwiczen do domu, to na kolacje jem juz tylko wodę ;) Na ciepło, czasem na zimno, niekiedy z cytryną.... trzeba sobie urozmaicać, nie? ;P

Maleństwo i kupiłaś ten inhalator? Widziałam w gazetce z lidla ze miał być, tylko ne pamietam czy od tego poniedziałku, czy od następnego... Alan tez dostał ten lek do inhalacji, jak miała zapalenie krtani.. Inhalacje były u nas koszmarne.

Freiya, Maleństwo, w szoku jestem jak czytam ile wasze dziewczynki mówią.... Chociaz niektórzy mowią zeby sie cieszyc ze Alan nie mówi, bo jeszcze spokój jest a pozniej buzia nie bedzie sie zamykac ;) U nas pojawiło sie wczoraj nowe słowo, Dziadzia, skierowane nie do kogokolwiek tylko wlasnie do mojego taty:) Mamusia dumna:D

Dzwieczyny a tabletki takie udpokajajace jak neopersen, czy relamax b6 nie powodują skutków uboczynch, np tkiego otępienia? Bo moze i ja bym sobie kupiła??? Właśnie wybieram sie do apteki po sinecod, potwierdzam słowa Freiyi, bardzo skutecznie zatrzymuje kaszel.

Zaraz sie zbieram, jadę do CH, do apteki i musze wanienkę kupic nową Alankowi, bo ostatnio uzywał sobie do zabawy i pękała :/

Sosnowiaczanka kupilam wlasnie ten z lidla pierwsza inhalacja tragedia 2 dzis z rana lepsza wiec mam nadzieje ze bedzie coraz lepiej a co do mowy to mala juz mowi wszystko mozna normalnie i spokojnie sie dogadac powie co chce co boli zapyta co robie juz taka mala kobietka:DD

maleństwo - jej ja jak zazdroszczę tego mówienia ehh, może gdyby Bart mówił co chce zjeść na obiad, to by w końcu coś jadł...bo ostatnio to żyje na samym mleku...:no:

u nas ziiimno, bylismy po zakupy, zaraz mam nadzieję, że mały pójdzie na drzemkę, a ja musze ogarnąć syf w domu...znowu..

Hej

Fabianek poszedl spac i uwaga moja mama zabrala Marike ze soba bo szla po siostre do szkoly, w szoku jestem.

Malenstwo super ze Zuzinka tak slicznie mowi:)

Dziewczyny w niedziele mam chrzciny synka mojej sis, i jestem chrzesna i mam dylemat - co na siebie wlozyc?? Ja wiem ze mala czarna bylaby najlepsza, ale moja ktora kupilam jakis czas temu jest juz troche luzna a nie widzi mi sie teraz wydawac kasy na nowa, i tak pomyslalam o czarnych spodniach koszuli i szpilkach, marynara n to. Jak myslicie moze byc??

violett pewnie ze moze byc a poza tym pogoda nawet sprzyja takiemu strojowi:))

milva a moze jakis sosik z kopytkami makaronem?? np moja bardzo uwielbia sos z cukini papryki i pomidorow:))u nas jedynie tylko miesko nie przejdzie a i jeszcze uwielbia jajka daje jej troszeczke majonezu i wcina jak szalona 

makaron, kluski , ryż, kaszę wypluwa...czasem zje ziemniaki z jajkiem sadzonym , samego jajka nie tknie
mięso to już w ogóle można zapomnieć, ryba bee, czasem placki ziemniaczane, naleśnika zje ... zupy beee jakakolwiek - nawet nie weźmie do buzi..., kanapka jedynie z nutellą ....nie mam już sił... nie wpycham mu na siłę, sam tez nie chce jeść, ucieka do drugiego pokoju...mogę go przegłodzić pół dnia i tak to nic nie daje, wola o mleko ... owoce nie- czasem banan jedynie, warzywa wcale:no:

reklama
Dzięki dziewczyny. Jutro postaram zdrobic sobie zdj w takim stroju to Wam pokaze;) i ocenicie.

Milva moj Fabian teraz przez ta chorobe jee tylko kasze taka z butelki, ewentualnie troche obiadu ale to naprawde meega malo;/

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry