malenstwo550
Zuzinkowa Mamusia:))
hej laski
u nas to szaro zimno i ponuro
mala juz po inhalacji dzis dala sobie zrobic za 50 gr haha sama z portfela wybrala
dobrze ze siedziala grzecznie
)
milva u mnie jak mala nie chce jesc to jej włanczam jej np Kubusia albo Marte i zjada
Netka ja tez wiekszosc wieczorow spedzam sama tzn z Zuza bo A czesto w delegacji
dziewczyny ja tez jestem mega zadowolona ale czasami mi glupio bo ona wszystko wylapuje i ostatnio A tata powiedzial kur..a mac i co oczywiscie Zuzi wczoraj krzeselko sie przewrocilo a ona turwa mac na to a jak sie zapytalam kto ja tak nauczyl mowic to powiedziala ze dziadek Krzysiek
spadam bo mam niespodzianke
i smierdzi
P
u nas to szaro zimno i ponuro
mala juz po inhalacji dzis dala sobie zrobic za 50 gr haha sama z portfela wybrala
dobrze ze siedziala grzeczniemilva u mnie jak mala nie chce jesc to jej włanczam jej np Kubusia albo Marte i zjada
Netka ja tez wiekszosc wieczorow spedzam sama tzn z Zuza bo A czesto w delegacji
dziewczyny ja tez jestem mega zadowolona ale czasami mi glupio bo ona wszystko wylapuje i ostatnio A tata powiedzial kur..a mac i co oczywiscie Zuzi wczoraj krzeselko sie przewrocilo a ona turwa mac na to a jak sie zapytalam kto ja tak nauczyl mowic to powiedziala ze dziadek Krzysiek

spadam bo mam niespodzianke
Kazdy mięsień czuje... Masakra jakaś. Rano ide do pracy, mam nadzieje ze moje ciało wydobrzeje do tego czasu.