• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2011

reklama
Mła, Milva-niestety z meżczyznami to jak dziećmi, a chory facet to już masakra-dobrze że oni dzieci nie rodzą bo by planeta sie wyludniła:).
Olka na szczeście dzisiaj temperatury juz nie ma.

Mła-po cichutku gratuluje nocki oby tak dalej, ja Twoim przykładem walcze ze smoczkiem, w dzień chowam, na noc niestety musze dać ale powoli psychicznie nastawiam sie na to że w nocy też nie dam, i wiem ze bedzie płacz jak długo to zobaczymy

Sergii-ale wieści gratulacje:):)

Sergi Gratuluje!!!!!!!!!!!!!!!

Netka JA??????????!!!!!!!!!!! Nawet nie strasz :szok: Ja dopiero jak ponownie urodzi Nastazja i Milva :-p

Mła gratuluje nocki, oby juz tak zostało:)

Uciekam, pieski szczepić jadę. Zajrzę potem, moze znowu "na sygnale" sie zaświeći, bo to juz zakrawa na małą grudniową plagę :P

Dziewczyny, ja już przy Venus coś czułam, ale jeszcze nie chciałam zapeszać :-P a no i chyba az tak łatwo nie da sie przez monitor zajść, chociaż...? Nie wiem, trzeba by do BRAVO napisać, zapytać... ;-)

Buziol mi się cieszy od rana, termin jakos by wypadał na 28 lipca sądząc po owulacji, więc blisko urodzin mojego taty (26.07) i teścia w sumie też (15.07). Oj, jeszcze jakby się okazało, że chłopak, to dopiero będzie! :szok: Tydzień będą pili... :cool2:

No i tym razem nie będzie jak przy Gabi, zostawiamy inf dla siebie a rodzinkę poinformujemy dopiero na Wigilię, w Gabi urodzinki, przy stole :-) :tak:

Przede wszystkim gratulacje Sergi!!!!!!!!!!!!! Mam tylko jedno ale.... :p Jeśli Ty, Kochana, wytrzymasz z tą radosną nowiną do Wigilii, to Twoja Fasolka dostanie od cioci Mła jakiś fantastyczny prezencik z okazji narodzin :D
Dbaj o siebie, nie uciekaj do lipcówek (tam na pewno same zółtodzioby i nie wiedzą jak to jest "przy dzieciach" ;p ;)) i pisz koniecznie, żebyśmy były na bieżąco :*

Net-ka, rozwaliłaś mnie! Ja????????? Wiesz jaką ja fortunę wydaję na tabletki anty? Wiesz jakim losem na loterii była Ema? Słyszałaś, żeby ktoś 2 razy trafił szóstkę w totka? :D

Ewka, mam nadzieję, że Zuzia polubi łóżeczko i chętnie zamieszka na parterze :)

Milva, gratuluję trafienia w gust kulinarny Bartusia :) Ja bym się nie martwiła za bardzo tym, że nie chce jeść. To pewnie tylko czasowe, a poza tym jeszcze się nie zdarzyło, żeby dziecko umarło z głodu w domu pełnym jedzenia ;)))) A swoją drogą jednak nie broń się za bardzo przed "wirusem" forumowym. Miałabyś wtedy powód, żeby zakupić piętrowe łóżko, jak Ewka, a górne piętro to chyba marzenie Barta, skoro tak się lubi wspinać :)))

Kupinosia, pewnie na wizycie lekarka zapytałaby czy Olcia dalej się uskarża na ból i.... dałaby skierowanie na badanie moczu ;)
Co do ściągania wszystkiego przez Kasiulkę, to my przechodziliśmy przez coś podobnego na wakacjach. Ema notorycznie ściągała skarpetki i do tego jak jej nie wychodziło, to mruczała pod nosem sfrustrowana "kulde, kulde, kulde!".
Swoją drogą ostatnio nauczyłam małą ściągać butki, sama odpina rzepy, lewą ręką łapie prawą piętę i ściąga, potem na odwrót - jest strasznie z siebie dumna. Ja będę dumna jak jeszcze będzie potrafiła te butki założyć :)

Aga, ja już dawno stwierdziła, że gdyby faceci mieli okres, przez 5 dni w miesiącu USTAWOWO byliby zwolnieni z obowiązku pracy i czegokolwiek ;)
Mam nadzieję, że uda Wam się ze smoczkiem. Odstawienie go w dzień to duży postęp. Do nocnych ekscesów musisz się odpowiednio nastawić ;)

Mła ja tez słyszałam o podwójnej wygranej :-)
No i obstawiam że trudno będzie Sergee wytrzymać, taka nowinę zachować dla siebie?? Raczej niemożliwe! Przecież będzie od razu widać jej radość i nieschodzący uśmiech z twarzy :-)

Segii superowo!!!!!!!!!!!! Gratuluję:) Fajnie mieć znajoma mame na lipcówkach! Która jeszcze dołączy?

Dziewczyny chciałam tylko napisać, że z wlasnego doświadczenia wiem, żeby się tak mocno nie zapierać, jak to Wy właśnie robicie;p Jestem żywym dowodem na to;P Stałam sobie na szarym koncu końców jako potencjalna podwójna mama i co się pytam? i co?;P I stoję razem z Segi na przodzie;P

Zrobiłam drugi test dzisiaj i już nie mam wątpliwości;)
P1080085.jpg

Załączniki

• P1080085.jpg
    P1080085.jpg
    9,9 KB · Wyświetleń: 62
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry