Hej.
czytam Was na bierzaco w tel ale juz zwykle nie mam czasu na odp.
Zrobilam.sobie z dziecmi male.wakacje i od wtorku jestesmy na.wsi u rodzicow P. P jutro wieczorem do nas.przyjedzie a ja w sobote rano stad do szkoly i zostane w domu juz.bo w ndz.tez szkola. O ile wytrzymam bez urwisow.
Tutaj dzieci rewelacyjnie sie zaxjowuja, nie bija sie nie kloca, w dzien nie klade Fabiana spac wiec usypia max.o 20 razem z Marika

Fabian zaczal gadav na calego chodzi iciagle mowi ze mnie kocha taki maly zakochaniec moj, Marika.juz taka.przemadrzala pannica
AnetaW roznie z tymi przedszkolami jest, musisz dopytac w tym w ktprym.chcesz zapisac. Marika poszla doprzedszkola jak.miala 2 lata i 8 miesiecy, w jej grupie na 15 dzieci byly tylko dwie dziewczynki ktpre mialy skonczone 3 lata. Wazne by dziecko sie zalatwilo na kibelek.
Asko udanego wyjazdu
Kupinosia wspolczuje wizyty policji ale dobrze ze sasiedzi reaguja. Ale dziwi mnie ze sasiedzi napewno Was znaja i wiedza ze.dziewczynka by wlos z.glowyvnie spadl.
Milva u nas.z.kroplami.do oka nigdy nie bylo problemu. Fabin mial raz zapalenie spojowki i jak widzial ze.biore.krople.to sam.sie kladl i szlo super, za pierwszym razem.zeby sie nie wystraszyl P wpuscilmi sol.morska.do oka i ja jemu i Fabiabek tez nam.zakropil i sie mu.to spodobalo dlatego nie bylo zadnego problemu.
Uciekam.spac bo rano pobudna, Fabian wstaje przed 7 i jeszcze ledwp.z.otqrtymi oczami mowi " mamo zaloz buty i ajci(ajci znaczy na spacer) takze musze byc zwarta i gotowa, ubieramy sie idziemy do kur po jajka i wracamy na sniadanko
Dobranoc;*