Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
hej!
asco Ty to jesteś dobra dziewczyna, porządny wykład o najpotrzebniejszych "duperelach" dla niemowlaka napisalaś! Ja myslę, że dobrze by go było skopiować do jakiegos wątku zakupowego, albo "hity i kity" bo tu na głównym na bank zginieasco decyduj
agapa ciężki okres masz, ale ja myślę, że niedługo bedzie juz OK, taka kolej rzeczy, głowa do góry dziewczyno! to fakt, że człowiek sie martwi o kasę, ale przecież jakiś czas temu pisałyśmy na wątku "kilkakrotnych" mam, ze to nie najważniejsze, Ty tam tak fajnie pisałaś, że umiesz sobie poradzić z wydatkami...ja i tak uważam, ze babka, która daje radę z trójka dzieci, jest ma maxa zahartowana w "boju" i z czwartym dzieciatkiem dasz radę na 100%. A mąz na pewno też ma teraz ciężki okres, martwi sie. Bedzie dobrze..nie ma innej opcji! Zdrówka dla Twojej Majeczki i uściski!

za godzinę wyjeżdżamy, modlę się o bezpieczną podróż i obiecuję sobie, że to ostatnia taka wyprawa kiedy jestem w ciąży! gdybym tak strasznie nie lubiła kuzyna mojego męża to nie pojechałabym na to wesele... eh...
Ale się ciesze. Własnie zjadłam kilka tabliczek czekolady i maluszek w brzuszku skacze,kopie,rozpycha sie
chyba lubi takie pyszności.
Dla mnie jesteś super mamą. Wiadomo czasem ma się "dołek" o tak o z niczego...Ale masz tu nas-nie jesteś sama. Mam nadzieję,że humorek poprawi Ci się po "łyku" świeżego powietrza. Tulę
Hej też będziemy mieli dzidziusia w grudniu