witam!!
śliczny dzień mamy drogie Mamy
Dziewczyny
"duperele" dla bobasa przeklejam do zakupów dla malucha i hitów, wtedy napewno nie zginie

w razie potrzeb tam go znajdziecie, i oczywiscie zachęcam do dopisywania czegoś w razie potrzeby, pewnie coś mi umknęło

Cieszę się że choć nie ktorym się przyda, a naprawdę ułatwi zakupy i życie.
Ja z rana pojechałam wyprowadzić psa brata( są na urlopie) hehe dziwnie ten nasz spacer z Tilą wygląda-owczarek niemiecki, wózek z Młodym i brzuch na przodzie

ale dajemy radę, jeszcze kilka dni maratonu 2 razy dziennie

Przy okazji odwiedziłam hurtownię rybną która była nieopodal i kupiłam śledzie zielone na rybkę opiekaną, chodziła za mną od wczoraj, niby kupiłam gotową ale byla bleee więc teraz usmażyłam rybkę a potem zaprawię bo brak mi cebulki i octu

.
Agapa dziewczyno podziwiam Cię, ale wiem że dasz radę, kto jak nie my kobiety sobei damy radę. Tylko szkoda że faceci eni rozumieją że nasz dzien nei wygląda tak sielsko jak oni myślą, zgubili by sę w natłoku dnia już o godz, 8 rano

hihi
Mam nadzieje że z Majunią się uspokoi i będziecie obie smacznie spać
Kota życze udanego wyjazdu spokojnej odróży i super zabawy na weselichu

(nie wiem czy już pojechałaś;p)
Mła i
S.Kasia witam na forum

przybywa nam jeszcze mamusiek

miło
Klariss tak własnie myslałam juz wczoraj gdzie to umieścić, ale stwierdziłam zę na poczatek tutaj bo tu się temat rozpoczał, ale już go przeklejam, myślę że można w zakupach, ale hitach też gdzieś ktoś znajdzie jak zajdzie potrzeba, oczywiście jeśli ktoś jeszcze uważa coś ważnego do tej listy to możemy dopisać
Niunia a przy córce nei miałas glukozy?? da się przeżyć

ale polecam z cytrynką

najgorsze te 2 godz. czekania. Ja będę robiła dopiero pod koniec sierpnia