M
mineralnakocica
Gość
Dagne gratuluje wam córeczki
jakies imie macie juz wybrane?
a juz wiem jak bedzie miała na imię Kalina
spojżałam na liste grudniowych mam
a juz wiem jak bedzie miała na imię Kalina
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Kochana żelazo bierz sobie spokojnie. Na większości leków przeczytasz że w ciąży nie wolno albo to co ty napisałaś. Możęsz brać spokojnie i się nie martwić.WItajcie!
Byłam wczoraj na wizycie i niestety żelazo muszę brać - nic to gdyby nie te informacje w ulotce ze wolno brać jeśli korzyść z brania jest większa od mozliwości uszkodzenia płodu;( ale poszperałam w necie i 3/4 ciężarnych bieże żelazo więc może nie będzie żle. Nasz synek waży już 434 gramy! jestem w szoku - tożto prawie już pół kilo dziecka.
Miałam na wczoraj mieć wyniki toxoplazmozy ale zabrakło im odczynników - chyba zrobie aferę - w końcu zapłaciłam za to badanie 35 zł a że ktoś na czas nie zamówił odczynników - niech mi inne badanie zrobią gratisw końcu muszę jechać tam drugi raz! Wczoraj przed badaniem zjadłam batonik - mały tak szalał że lekarka nie mogła go pomierzyć i śmiała sie że jak pójdę na glukozę to mały pępkiem wyskoczy.
Dziś dzień pełen przygód i załatwień - buziaki moje kochane grudnióweczki!
hej!
co do wątku wizyt i usg uważam tak jak wy, same niepotrzebnie robimy sobie bajzel. Zawsze idzie napisac na pw lub tutaj jesli ktoś chce coś więcej się dowiedzieć, pogratulowac itp itd.