Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Faceci podobno chodzą w ciąży razem z kobietą i z doświadczenia wiem że mają większe humory od nas. A bałaganem się nie przejmuj. Ja jak nie miałam dzieci to chuchałam a teraz na takie pierdoły nie zwracam uwagi. Teraz mam w domu jak po wojnie, ale boli mnie bok, Maja śpi a ja olałam wszystko i sobie leżę. Za godzinkę wskakuję do wannyagapa ja jestem za tym żeby nie komentować wątku z usg.
sergi podziwiam za podjętą decyzje że chcecie niespodziankę, ja chyba bym nie wytrzymała czekam do października aż się dowiem =)
A ja dzisiaj wstałam z jakąś kolką z lewej strony chwilę pochodziłam i przeszło. Mój M wstał i od rana chodzi i mnie denerwuję coś mamrota pod nosem że ciągle jedno i to samo, a pierwsze co jak wstał to złapał się za zmywanie garów i mnie wkurza =/ I teraz tak jakoś mi jest smutno rycze mi się chce że nie daję rady robić wszystkiego tak jak przed ciążą żeby było wysprzątane itd. Mówią że kobiety w ciąży miewają humory a u mnie to chyba mój M miewa humory =(
Miłego dnia ...
Z tą nerką to nie prawda, bo mnie w pierwszej ciąży kuło cały czas i wyskoczyła śliczna dziewuszkaA ja zrobiłam najprostszy obiad na świecie- kopytka w bułce tartejmój ma dziś jakieś strzelanie do północy, więc nie miałam się co starać ;p
A słyszałyście, że jak nerka kuje to podobno chłopak??

Ale mam dziś przewalone... tak strasznie mnie piecze...
Agapo brałaś może Zinnat na tą e'coli- bo chyba Ty ją miałaś?
Albo sobie pomyliłam...
Czuję,że ten antybiotyk wcale mi nie pomógł...nie czuję żadnej ulgi,a wręcz przeciwnie...
Na kilka dni przed weselem brata mam wizytę z wynikami i czuję,że zamiast na przyjęcie trafię do szpitala...