Oj, obawiam się, że z tą ospą to nie tak łatwo asko_. Może lepiej idź do lekarza. Ja właśnie wczoraj rozmawiałam z koleżanką, która złapała od dziecka chorego na ospę (cudzego), ale nie złapała ospy, bo ją już miała, tylko półpaśca! Czytałyśmy obie w necie i okres wylęgu ospy trwa do 5 tygodni, a zaraża się nią innych dopóki nie odpadną strupki (w przypadku półpaśca również). Tak więc może lepiej to sprawdź, żeby się uspokoić.
Agapa, Twoje bóle mnie zasmuciły. Wiem, że przy trójce dzieci "nie masz czasu" na lekarzy, ale bóle które doprowadzają do płaczu i powracają nie są chyba normą. Nie męcz się kobieto i pomyśl jednak o lekarzu albo pogotowiu! Zbliża się weekend i Twój M. da sobie ze wszystkim radę.
Żabcia, to przykre kiedy się na coś nastawisz, zaczniesz przyzwyczajac się do myśli jak to będzie i nagle wszystko bierze w łeb. Ale wiesz co, widocznie tak miało być! Skoro los tak to poukładał, to oznacza, że nie było to mieszkanie dla Was! Przełknij rozczarowanie i zacznijcie szukać od początku!
Kota, dumna jestem z Ciebie! XD
Agapa, Twoje bóle mnie zasmuciły. Wiem, że przy trójce dzieci "nie masz czasu" na lekarzy, ale bóle które doprowadzają do płaczu i powracają nie są chyba normą. Nie męcz się kobieto i pomyśl jednak o lekarzu albo pogotowiu! Zbliża się weekend i Twój M. da sobie ze wszystkim radę.
Żabcia, to przykre kiedy się na coś nastawisz, zaczniesz przyzwyczajac się do myśli jak to będzie i nagle wszystko bierze w łeb. Ale wiesz co, widocznie tak miało być! Skoro los tak to poukładał, to oznacza, że nie było to mieszkanie dla Was! Przełknij rozczarowanie i zacznijcie szukać od początku!
Kota, dumna jestem z Ciebie! XD
nie zawracaj sobie głowy innymi ludźmi, to Wasz synek, Wy wybieracie imię a reszcie nic do tego. Wiem, że to przykre, kiedy rodzina, szczególnie najbliższa krytykuje tak ważne wybory które dla Was są bardzo udane.. Babcia mojego M. na wieść, że synka nazwiemy Kuba, stwierdziła, że to imię dla psa 
nie ma to, jak takie małe kobiece przyjemności.