asko życzę szybkiego powrotu do zdrówka dla Kamilka =) Śliczne zdjęcia =)
Phelnia pochwal się fotkami po fryzjerze =)
dagne masz rację że to ludzie "oszpecili" imiona dając je zwierzętom np. Max, Czarek, Sara a moja ciotka miała 3 koty Zosia, Kuba, Aleksander, spotkałam się też z psem o imieniu Jacuś =/
Mój pies miał na imię Roki, a chomiczek ma na imię Bąbelek i są imiona nie ludzkie są także jakby ludzie się zastanowili to by znaleźli wiele imion nieludzkich dla zwierząt.
Dzisiejsza noc minęła nawet ok wstawałam tylko 4 razy na siusiu ale cieszę się bo szybko usypiałam potem.
Od rana mam zły humor bo moja radość z nowym mieszkaniem nie trwała zbyt długo :-(
Dzisiaj zadzwonił do mnie M i powiedział mi że dostał wiadomość że nie możemy wziąść tego mieszkania ponieważ osoba która tam mieszka jednak stwierdziła że się nie wyprowadza

Normalnie się załamałam bo ja już sobie planowałam co i jak urządzę, cieszyłam się że zacznę szykować kąncik dla Maluszka a tu dooopa nic znowu poszukiwania i znowu czekanie, także nie wiem kiedy się w końcu przeprowadzimy na razie musimy się dusić w tej naszej małej klitce (dobrze że grzyb na razie nie wychodzi ale poczekajmy aż się zaczną deszcze i wyjdzie).
Jak teraz nie znajdziemy nic to dopiero się będziemy mogli przeprowadzić po powrocie z PL czyli w listopadzie ... super będzie na biegu kupowanie łóżeczka szykowanie kącika itd.
Przez tą wiadomość nie mam chęci nic dzisiaj robić w domu najchętniej bym się położyła i leżała mam taki nastrój :-(
Miłego dnia grudnióweczki