witam
Milva to chyba ty pisałaś,że nie będziesz karmic piersią? Dołączam i nie mam z tego powodu żadnych wyrzutów sumienia.
Majeczko współczuję problemów,mam nadzieję,że wszystko się szybko ułoży.
Kasia_jag ja mam usg 22 września :-)
Agniesia81r a jaki wpływ ma ta diagnozna na Juleczkę? Trzymam kciuki by wszystko się w organizmie małej naprawiło.
ewka007 ja też już na szczęscie wyprawkę do szkoły zrobiłam,młodszy idzie pierwszy rok do przedszkola,czyli czeka mnie codziennie 3h ciszy w domu,o alleluja

A ten w brzuszku jak się nie chce ruszac to go trochę męczę i też pukam w brzuchol i mi odpowiada,pewnie zły,że przeszkadzam
Ja tam rozumiem
mineralnąkocicę,chciałam bardzo dziewczynkę,jest chłopak...no ale ja chyba bardziej byłam świadoma,że może byc chłop i chyba aż tak rozczarowana nie byłam...ważne,że jest.M się śmieje,że jeszcze tylko ośmiu nam brakuje do drużyny piłkarskiej
co do sexu to u nas M ma mega ochotę,strasznie mu się podobam w ciąży,ja już mniej się do tego zabieram,ale nie jest źle
Ankubator witam.
Na zgagę pomagały mi migdały,żarłam aż wióry leciały
serg mam nadzieję,że dziś lepiej.
Wiem jaka jest ta ich służba zdrowia,ale niestety żyjąc tutaj musimy się godzic na to.Ja co prawda w Irlandii,ale służba taka sama

Mnie też raz odesłali z kwitkiem w pierwszej ciąży,miałam małe plamienie...okazało się,że tak jak mówili,nic złego się nie dzieje,a ja panikowałam.Wiem,że to Twoja pierwsza ciąża,ale jeśli faktycznie nic się nie działo,to co zrobią? A poprosiłaś o sprawdzenie szyjki macicy?