żabcia_tbg
Maciusowa Mama
inka nie denerwuj się na pewno nie ma powodów do stresu a raczej są do radości bo zobaczysz swojego Maluszka =)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Muszę z nim obgadać chyba na bardzo poważnie tą sprawę, bo gdyby był chłopiec to imię było wybrane, a tu okazało się, że dziewczynka:-)Kochana,jest jeszcze dużo czasu,czasami samo się jakoś tak imię dopasuje,że będzie obydwojgu odpowiadało. Moja przyjaciółka która rodziła w czerwcu br.też do końca nie była zdecydowana jak da Malutkiej na imię,a mieli 3 opcje. I dopiero jak się dzidziuś urodził i tak sobie na nią popatrzyli to dopiero podjęli decyzję jakie imię będzie pasowało do ich Królewny.M niby powiedział, że ładnie imię Antosia, ale teraz coś kręci nosem. Ja już za nim nie nadążamMuszę z nim obgadać chyba na bardzo poważnie tą sprawę, bo gdyby był chłopiec to imię było wybrane, a tu okazało się, że dziewczynka:-)
Mamy jeszcze kilka imion wybranych, ale nie możemy się zdecydować:Antosia(już pewnie odpada, patrząc na minę M), Kamilka, Paulinka,Karolinka, mi jeszcze podoba się Jagoda i Dominika, ale M mówi stanowczo NIE.......... I powiedzcie mi moje drogie co ja mam zrobić z tym moim chłopem;-)