Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
:-
..maleństwo znalazło głupią porę na harce - zaczyna koło 23.00 i tak do tej 2.00..kopie, wypina się, szaleje równo..
..
..zaskoczyła mnie moja kierowniczka i przyznała mi nagrodę za ubiegły rok - to nic, że w zeszłym roku wróciłam w czerwcu do pracy po macierzyńskim;-)
Może to tylko chwilowe. Ja też czasami się złoszczę i wam się tu wyżalam. To jest wtedy kiedy kilka spraw, czasem drobnostki , się skumuluje i wtedy wybucham. Tak naprawdę mąż nie jest taki zły, ale jak to facet czasem przegina i to równona odpowiednim wątku opisałam moją wizytę!! ogólnie od 2-3 dni mam mega doła i dziś właśnie w takim nastroju kładę się spać!!
najgorsze, że M w ogóle mi nie pomaga a moje proszenie o dokończenie remontu jak zwykle pozostają tylko gadaniem... nawet głupich listewek nie przykleił, szuflady w szafce też nie skleił nie mówiąc już o pomalowaniu pokoju dla naszego Synka!!!! on na wszystko ma czas a chyba zapomniał że od października wracam na uczelnie..... ogólnie brak mi słów!! w końcu to TYLKO FACET:-
angry:
nie dlatego ze mam bezsenność tylko ,dlatego ze mam tak okreslone posilki przez diabetologa:-(chyba sie juz nie wyspie do konca ciazy
a co do facetów tez sie juz wypowiadalam, kochana ja mam to samo ze swoim M korytarz musi byc zrobiony przed zima ,nawet nie ruszony juz nie wspomne o meblach kuchennych
które z nim skladalam z 3 tyg temu i jeszcze 2 szafki nie sa skrecone
wiec mebli nie mam do konca złozonych miesiac czasu. Tez chodze wsciekla.
nie usiedze sama w domu tym bardziej taka piekna pogoda
byly i za 250zł juz tam wiecej nie pojde ceny z kosmosu
Zapewne maja tam jakies promocje ale ja juz podziekuje tej firmie