Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jutro mam zamiar zrobić kopytka, ale co z tego wyjdzie to nie wiem. Chyba się wezmę za nie z samego rana.
Ja czasami mam podobnie, do tego brzuszek się napina i twardnieje, ale dość szybko odpuszcza ;-) Co do wczorajszych rewelacji to na szczęście cisza i spokój, ale muszę obgadać wszystko z położną na najbliższej wizycie.
no asko my mamy ten sam 31.12żabciu poczekaj a w razie czego sie upomnij, serio polecam tą pościelkę, nie dośc ze piękne soczyste kolorki tych dinusiow ktore wybrałam to do tego ochraniacz o 300% lepszy niz ten miekki co miałam do kamilka, szkoda ze wtedy nie bylam taka madra, bo on do dnia dzisiejszego wedruje po lozeczku i obija swoją lepetynką a tak bylo by mu wygodnieja i przesyłka byla super szybka
![]()
ankubator dobre! trzeba było jej odpowiedziec że małpki to ona moze sobie w zoo poogladac![]()
izi torba do szpitala a co to?? ;p;p;p ja tam jeszcze na lajcie, w koncu ja jedna z ostatnich jestem ;p mi dopiero sie zaczal tyle co 7 miesiaczreszta ty chyba masz podobnie termin. No i my juz to przezylysmy wiec mysle ze zdarzymy ... oby... ja mysle tak o polowie listopada. Przy kamilu zaczelam pakowac torbe po wizycie 19 kwietnia(ur. sie 05.05) jak mi lekarka powiedziala ze wczesniej urodze.
milva kochana spokojnie ja tez tak panikowalam, a przeciez w dobie sklepow calodobowych i allegro jestes w stanie dokupic brakujaca rzecz w moment... haha i to wlasnie powiedziala ta co ma juz ciuszki dla swojej corki kupione na 74-80;p;p ale wiesz ja łapie okazje na allegro ... własnie sobie uzmyslowilam ze moje drugie bobo nowe to ma posciele oraz chyba ze 2 bodziaki, butelki smoczki a reszta tzn ubranka upolowalam na allegro po kims
, no i pewnie moja mama z niemiec troche nowych rzeczy przywiezie.
Kochana nie przejmuj sie ze marudzisz masz ochote to po to jestesmyCzesc dziewczyny, poczytalam was ale chyba nie dam rady kazdej z osobna czegos napisac :-( od piatku jestem zdana na siebie, zostala Zuzia, ja i brzusio :-( nie moge przestac plakac i ogolnie jest mi strasznie ciezko tymbardziej, ze tak blisko porodu. Moj A cierpi na dosc powazna chorobe i lekarze stwierdzili, ze nie moze z kim mieszkac wiec mieszka teraz sam i powoli bedzie dochodzil do siebie. Tylko, ze ja go wcale teraz nie widuje, zadko sie odzywa i szczerze to nie wiem jak to ma na dluzsza mete wygladac. Najbardziej to zal mi malego bo wiem jak zle mu robie kiedy sie stresuje ale nie umiem przestac. :-( strasznie sie wszystko pokomplikowalo i mam takiego dola, ze nie wiem jak z niego wyjsc :-( sorki ze marudze, ale nie mam sie komu wyzalic![]()
ja kupilam laktator TT to byl w zestawie z malymi buteleczkami i powiem szczerze byly takie w sam raz dla takiego maluciutkiego dzidziusia,pozniej stopniowo wymienialam na coraz wieksze.Pytanie do mamIle mililitrów mleka je maluch ...bo chce kupić butelki i nie wiem czy takie 150ml wystarczą, czy od razu lepiej większe na 260....
Tyle jest tego , że zaczynam się gubić.