reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2011

dzień dobry
ja dziś zaczynam dzień bardzo leniwie... wciąż w łóżku :-D ale zaraz czeka mnie kolejna wizyta na uczelni :wściekła/y:
dziś wielki dzień-- przyjeżdża moja MAmusia!!! więc pewnie w weekend będę rzadziej tu zaglądać ale wybaczycie, prawda ?? :-D

miłego dnia

reklama
Pyszczek bardzo fajny pomysl z tym oszczędzaniem dla maluszka :tak:
Z mążem tez wpadlismy na ten pomysl- 100 zl co miesiąc, tylko nie od chwili narodzin, ale dopiero jak dziecko przestanie w pieluszki robic- akurat wydatek jeden odejdzie i wszystko wyjdzie na zero:-)
za jakies 18 lat fajna sumka sie uzbiera...

Cześć dziewczyny:):)

ja dzisiaj dałam czadu i obudziłam się dopiero po 11 :szok: tak mi się błogo spałooo jak nigdy:):) teraz kawka śniadanko i trzeba by wziąć się za sprzątanie...kompletnie nie mam dzisiaj pomysły na obiad muszę poszukać gdzieś inspiracji:-)

witam nową mamusię i oczywiście Violett po przerwie:-):-)

tofika co do prezentów od teściów to mam identycznie jak ty...czasem bywa to strasznie męczące bo żeby nie było im przykro to "udaje radość" ale ile można??

A tak po zatym to dzień dobry aby był DOBRY!!!!
ja dzis na wizytę i usg jadę ale dopiero na 19 jak ja to wytrzymam tyle czekania jeszcze więc pewnie późnym wieczorkiem dam znać

wy tu o kawkach ja właśnie musze się napić !!!!

pytałam wczoraj ale żadna z was nie odpisała czy macie tak czasem w nocy że budzicie się spocone???? ja jtak czasem mam może to hormony albo te moje osłabienie??????

Pyszczek Phelania co do towarzystwa to ja mieszkam na osiedlu gdzie same małe dzieci i mamy z brzuchami u nas nie można na brak towarzystwa narzekać tylko z bloku wychodzę i dzieciiiiii...... wszystkie się zapraszamy się na kawki jest fajne więc zapraszam do mnie:-D

Inka no to miły wekend się zapowada super , może wreszcie trochę odpoczniesz :-)

Cześć kochane..
Ja wczoraj u rodziców, więc sobie odpoczęłam, a za Marysią ganiała moja mama:-). Dzisiaj była z rana teściowa, teraz wyszła, mała śpi, a ja mam w końcu chwilkę dla siebie. Obiad mam od mojej mamci- leczo, pychotka..więc też z głowy;-)
Kurcze, od rana leje, temperatura spadła do około 10 stopni - już niestety jesień pełną gębą:-(.

Hej laseczki!

Pogoda jesienna, zimno, deszczowo brrr, a w dodatku nic się nie chce tylko leżeć w łóżku i glądać TV!

Wczoraj wieczorem przyszła przesyłka z tym kombinezonem co wam pokazywałam, wygląda tak samo ślicznie jak na zdjęciu:-) jest mięciutki i przyjemny w dotyku oraz jego grubość jest w sam raz, a w dodatku nawet nie potrzeba dla dziecka rękawiczek bo ma łapki sciągane na rękawkach:) myślę, że będę z niego zadowolona, a Julka pośmiga w nim nawet przez wiosnę jeśli szybko nie będzie rosła:-D

a jak tam wasze maleństwa? wiercą się? czy dzisiaj spokojniejsze?

Pozdrawiam:)

Dorcia, super, że zakup był udany!!!:-) A co maleństwa, moja szaleje równo od rana..choćbym nie wiem, jaką pozę przyjęła, to mnie dziubie i kopie na całego - jakaś dziś jest nadpobudliwa..

Moja kopie mnie bardzo mocno po pęcherzu i szyjce, aż sie dziwię , że sie tak nisko potrafi wcisnąć:szok:. Macica mi sie od tych atrakcji napina i czasem nie mogę sie wyprostowac stojąc...mam nadzieję że zmieni pozycję, bo trochę się niepokoję...
gosia8005, ja nie mam takich akcji w nocy, ale w dzień czasem mam uderzenia gorąca do głowy...podejrzewam, że to ze względu na złą pozycję jaką przyjmuję odpoczywając...

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry