reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2011

reklama
taki koszt to nawet fajna sprawa ale ja wolałabym przygotować go sama, bo te gotowe mogą nie trafić w gusta rodziców!! a tak poza tym to ma być tylko symbol, bo wiadomo, że rodzice nie oczekują od nas niczego w podzięce...

nisia, witaj!! :-)

lysa, kurcze, szkoda mi Cię, tyle problemów na takim etapie życia, ale jesteś dzielna i na pewno dasz radę, trzymam mocno kciuki!!!

żabcia, kosze to super pomysł, widziałam też w Almie już takie gotowce, może świadkowie mogliby Wam już tu na miejscu je kupić i ewentualnie później byś je sobie delikatnie podrasowała :-)

a lekarkę już olałam, więcej do niej nie idę...
własnie puściłam ostatnią partię małego, Kubinkowego prania, pościele itd. chyba wszystko już mamy, za 9 tygodni maluszek powinien być już z nami, nie mogę się go doczekać. teraz muszę się wziąć za szykowanie dla siebie torby do szpitala.

Żabcia ja 4 razy bylam swiadkiem na weselach i przyznam szczerze ze ani razu nie dostalam za to od zadnej z par prezentu :-)
W sierpniu jak moja przyjaciólka wychodzila za mąż to kupili rodzicą takie wielkie bukiety ze sztucznych kwiatow, storczyki takie żółte to byly, przybrane sztucznymi gałązkami w przezroczystych wazonach, cala kompozycja byla dosc wysoka na pewno ponad pół metra, było to cos pieknego.

A na pozostałych weselach na ktorych bylam młodzi zawsze dawali rodzicą kosze z żywymi kwiatami, tez dość okazałej wielkości:tak:

Tak w ogóle to odebrałam dziś wyniki badań krwi i moczu i znowu w moczu bakterie :no: w środe mam wizyte u Ginekologa, pewnie znowu zaś dostanę na to antybiotyk :-( Za to ciesze sie ze cukier wyszedl mi dobry :-)

Dziewczyny wczoraj zauwazyłam ze spuchły mi mocno stopy, kostki są tylko wspomnieniem, dzisiaj mam to samo nie zeszło, juz robie zimne kompresy, kłade wysoko nogi itp i nic, stopy wygladaja masakrycznie nigdy takiego czegos nie widziałam, sprawdzałam cisnienie ale jest ok.
Miala moze ktoras tak?, mam kurcze sie martwic? naprawde to nieciekawie wygląda?

Kota- lekarka masakra, normalnie udusic, tule mocno
lysa- przykro mi, wiem ze Ci trudno, tez przytulam mocno,
Żabcia-takie kosze to super pomysł,

reklama
Żabcia - my też mieliśmy kosze z owocami, w ramkach na zdjecia wiersze dla mamy i taty, wszystko dopełnione cukierkami. Ale najlepsze w koszach były gadżety: kubki z nadrukiem naszych zdjęć (my z mężem razem), dla mam fartuszki z nadrukami - też zdjęcie - one z nami jak byliśmy mali a dla taty podkładka pod myszkę z moim zdjęciem. Robiliśmy to tutaj, ale nie wiem czy mają wysyłkę
Firma Handlowo Us

Do góry