Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
:-)
Nad nami i obok mieszkają Polacy i wszystko jest ok, natomiast z drugiej strony przez ścianę zadomowili się niedawno anglicy jacyś młodzi i wczoraj urządzili taką imprezę, że miałam ochotę odpalić wiertarkę w ścianę w środku nocy!
Ale i tak nic nie przebije moich "ulubionych" sąsiadów... Jest to męskie towarzystwo, turkowie którzy pod nami w pustym sklepowym pomieszczeniu wynajętym przez nich urządzili sobie nocny męski klub, grają w karty, bilard, a przy tym tak drą te swoje ryjki, że przysięgam - powybijam! I nie ważne, czy to wtorek, czy sobota - codziennie wieczorem od 20:00 zaczynają rządzić się na dole i kończą o 4-5 nad ranem! Oczywiście właściciel lokalu nic sobie nie robi z tego jak zwróciłam uwagę, więc wczoraj około 23-ciej położyłam na panele ścierkę żeby nie zniszczyć paneli i zaczęłam napieprzać młotkiem w podłogę. Chyba podziałało, bo się uciszyli nieco ;-)
takze buziaki dla was po trzymanie kciukow podzialalo ;-)
a tyle tych roznosci nakupowalam i teraz nie kozystam
chyle kapelusza za motym w miotla 
no ale wyjme druga co by do jutra wyschla i w koncu zrobie mu miejsce w sypialni 

wieje i jest zimno do tego Zuzia zakatarzonaa, ja tez kaszle wiec kisimy sie w ciepelku :-)
..w sumie i dobrze, bo jakoś tak mi się z leksza dzisiaj nie chce wychodzić - zimno, deszcz leje i w ogóle..
..też pomagało..
;-)