reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Grudzień 2011

agness ja nie mam zamiaru czekać, wolę mieć wszystko gotowe wcześniej i wierzę,że nasze maleństwa będą grzecznie czekać do terminu rozwiązania pod okiem naszych lekarzy i nas samych.

dokladnie co ma byc to bedzie...
ja tez powoli sie zaczynam szykowac:):))
a z Patryczkiem juz mialam w pazdzierniku wszystko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!a on w lutym sie urodzil:):):)

teraz zajadam razowy z grani i pomidorkiem popijam zielona herbatka i sobie siedze:):)
czekam na przepis na zycie....
Milego wieczorku :*

reklama
Mła co do naszej szkoły rodzenia to M daje radę, choć czasem sobie żartuje że jak każę mu tam jeździć to on znajdzie inny sposób- tzn powiedział że będzie niegrzeczny i go położna sama wyrzuci z zajęć :-D
następne zajęcia mamy dopiero w przyszły czwartek bo położna jedzie na jakieś szkolenia i M z tego powodu bardzo się ucieszył no ale widzę po nim,że nie jest tak strasznie jak myślał że będzie. wciąż się jednak pyta jak długo mamy zamiar tam chodzić a tak naprawdę to możemy aż do dnia porodu :-D nie ma limitu godzin :-p

tak to już jest z tymi naszymi facetami :-D ważne żeby mnie wspierał chociaż w tej kwestii bo mi zależy na tej SR a ostatnio mam wrażenie że tylko ja myślę o potrzebach Aleksego, czasem jestem zła na niego za ten brak zaangażowania! no ale mówią, że wielu tak ma i co nieco zmienia się już po narodzinach. pożyjemy zobaczymy :-D

Inka, cieszę się, że masz wsparcie ze strony M. Jeśli o mnie chodzi, mam wrażenie, że szkoła rodzenia przemówiła do wyobraźni M bardziej niż cokolwiek. Zaczyna do niego docierać, że... BĘDZIE DZIECKO ;)))))

Śpijcie dobrze Kobietki (i Wasi mali brzuszkowi faceci też) :)

inka mła jak bedzie maluszek to dopiero oni czuja ze sa potzrebni i dopiero wtedy tak naprwde wiedza ze nosimy prwdziwy cud pod serduszkiem:)

Dobranoc kobietki:)
czytam pazdziernikowe i oglądam fotki,kurde niedlugo my!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!huraa:szok:

Ja dzisiaj też oglądałam fotki październikowych bobasków jejciu ani się obejrzymy i nasze grudnióweczki się zaczną rozpakowywać .... jak ten czas szybko leci.

Ja siedzę jeszcze i czytam pierdołki na necie, ale zaraz trzeba się zacząć szykować spać.

Znowu przyszedł wieczór i dopadł mnie ból zęba wrrr cały dzień nic bo jak by bolał to bym poszła do dentysty a na wieczór jak na złość bolał ale wzięłam tabletkę bo inaczej bym chyba padła.

zabcia tak jak piszesz za chwile my bedziemy miec galerie grudniowkowych bobaskow:):)
moj bobas bedzie jednym z ostatnich...31.12...i nie bede mogla sie pewnie doczekac jak bedziecie pokazywac swoje malenstwa;/
teraz naprawde uciekam!!!

reklama
mnie mój M zadziwił ostatnio totalnie: przyniósł z pracy całą stertę pism dla przyszył rodziców i oburzony stwierdził, że stron "dla taty" jest w nich stanowczo za mało. Czasami ma przebłyski, chociaż zakupy i ciuszki nudza go niemiłosiernie to już nie może doczekać się jak zacznie z nim ćwiczyć judo xD
kurcze, ja też już nie moge się doczekać! zaczął się już 8 miesiąc, a wydaje się, że to jeszcze tyle czasu... :D

Do góry