Dokładnie dziewczyny, spac nie mogłam i w dzień tez nie odeśpię...chodze zamulona teraz, a musze dzisiaj iść do diabetologa i jeszcze te kolory wózka obejrzeć, bo dziś musimy kupić/ zamówić.
Mła,zwrócę uwage na to wykończenie, chociaz ja jednak nastawiłam sie na zakup tego fiji sea.., który niestety u mnie najtrudniej dostać:-)
kota, ja mam dwie wady serca wykryte przed ciążą, jedna to właśnie wypadanie zastawki, ale mój kardiolog stwierdził, że właściwie mam to wypadanie w granicach normy i kardiolodzy nie traktują tego jak wady, więc u mnie wypadanie nie jest podstawą do wykonania cięcia cesarskiego, tylko ta druga wada, a teraz jeszcze cukrzyca ciążowa, żeby nie bylo wątpliwości:-). Nie nalegałam na przyspieszenie holtera, bo nie miałam żadnych problemów z sercem w ciązy do tej pory, natomiast odniosłam wrażenie, że babka nachalnie zachęca do badania odpłatnego i dlatego taki problem z tymi terminami robi.Cóż...tak działa bezpłatna łsużba zdrowia...
270..., mi brzucholec też nagle sie powiększył, ale nie mam centymetra więc nie wiem ile mam w....talii
dagne, no to ładnie przyspieszyło Twoje dzieciątko...tylko sie cieszyć...