kasiabzymek
Zaangażowana w BB
widzę że większość z Was jest z południa, a ja na odwrót
północy z Darłowa, znad samego morza , z przypadku, bo moj mąż jest wojskowym i akurat przydział dostał tam.
no ma być trzecia dziewczynka i imię planujemy Lili
Inka85 moja Jagoda urodziła się 30 grudnia a miała na początku w styczniu, jak na razie widzę korzyści jesli chodzi o naukę, ogolnie teraz dzieci bardzo szybko rozwijają się, wiedze polykaja, gorzej z cierpliwością i wysiedzeniem , ale wszystko jest do wycwiczenia, ja nie widzę różnicy pomiędzy nią a dzieckiem z początku roku[ jej rocznika]... z tego co słyszałam kobieta podświadomie wie, że nie " chce rodzić" np w święta, z resztą sama kiedy leżałam na patologi w święta i nie było żadnej rodzącej
no ma być trzecia dziewczynka i imię planujemy Lili
Inka85 moja Jagoda urodziła się 30 grudnia a miała na początku w styczniu, jak na razie widzę korzyści jesli chodzi o naukę, ogolnie teraz dzieci bardzo szybko rozwijają się, wiedze polykaja, gorzej z cierpliwością i wysiedzeniem , ale wszystko jest do wycwiczenia, ja nie widzę różnicy pomiędzy nią a dzieckiem z początku roku[ jej rocznika]... z tego co słyszałam kobieta podświadomie wie, że nie " chce rodzić" np w święta, z resztą sama kiedy leżałam na patologi w święta i nie było żadnej rodzącej

Trzymam mocno kciuki, żebyś chociaż skończyła te "bezpieczne" 37 tygodni!!!
takie troche byly metne i jakies badziewie w nich plywalo i teraz nie wiem czy to ze mnie czy pojemnik byl brudny
no ale najwyzej zrobie na miejscu nowe gdyby cos bylo nie tak. Oni tu tylko papierkami wyniki sprawdzaja wiec nie wiem na ile bedzie to wadzilo. Przyszlo tez lozko wiec mam z glowy i chociaz o dostawe juz sie nie musze martwic, teraz tylko wykombinowac jak to zlozyc
! mam nadzieję, że mój skarb ładnie się odwróci i nie będzie żadnych przeciwskazań. No i że sala z wanną będzie wolna. Bo jest tylko jedna!A może któraś z Was rodziła w wannie, bądź zamierza? Jestem ciekawa. dajcie znać. buziaki!