Wróciliśmy właśnie do domu i mąż robi kolację a ja od razu na bb
, On podejrzewa mnie juz o uzależnienie...no trudno..niech już będzie...niech będę ta gorsza...:-). U diabetologa wszystko spoko, dalej dietka. Wynik hemoglobiny glikowanej mi powtórzy bo wydaje jej sie że wyszedł nieadekwatny do stanu mojej glikemii i podejrzewa że był jakis błąd przy badaniu. Badanie było robione jedynie paskiem,a teraz będzie pobierana z żyły.Mam nadzieję że lekarka ma rację...
Wózki oblukane ze wszystkich stron,.... wszelkie możliwe kolory navingtona, aż mi się w oczach mieni...:-). Mła, nadal preferuję fiji, chociaż czerwony namieszał mi trochę w głowie. Indian tez jest ciekawy, ale nie przekonał mnie do siebie na tyle, żeby wyjśc na pierwszą pozycję w moim rankingu..Zauwazyłam, że inne modele navingtona mają gondolki z bardziej matowego materiały i a cadet połyskuje i przez to bardziej widać na nim wszelkie zagniecenia...ale nic to...Zamawiamy go.
, On podejrzewa mnie juz o uzależnienie...no trudno..niech już będzie...niech będę ta gorsza...:-). U diabetologa wszystko spoko, dalej dietka. Wynik hemoglobiny glikowanej mi powtórzy bo wydaje jej sie że wyszedł nieadekwatny do stanu mojej glikemii i podejrzewa że był jakis błąd przy badaniu. Badanie było robione jedynie paskiem,a teraz będzie pobierana z żyły.Mam nadzieję że lekarka ma rację...Wózki oblukane ze wszystkich stron,.... wszelkie możliwe kolory navingtona, aż mi się w oczach mieni...:-). Mła, nadal preferuję fiji, chociaż czerwony namieszał mi trochę w głowie. Indian tez jest ciekawy, ale nie przekonał mnie do siebie na tyle, żeby wyjśc na pierwszą pozycję w moim rankingu..Zauwazyłam, że inne modele navingtona mają gondolki z bardziej matowego materiały i a cadet połyskuje i przez to bardziej widać na nim wszelkie zagniecenia...ale nic to...Zamawiamy go.
Ostatnia edycja:

Rodziłam młodziutko bo miałam zaledwie 19 lat ( wyglądałam na 15) powiedziałam o moich dolegliwościach oddziałowej, a ona na to do mnie że to nic nienormalnego, że to się obkurcza macica i że to normalne, więc ja jej na to, że czuję jak sie macica obkurcza i że to na pewno nie to. Franca odpowiedziała mi że tak to jest jak dziecko dziecko rodzi i skąd ja mogę wiedzieć co jest normalne po porodzie. Beczałam w poduszkę zaciskając zęby.
Nie muszę całego dnia czekać na nie i stresować się... No i możliwe, że obsuwy w czasie nie będzie też bo to ranek i że panie pielęgniarki robiące usg będą w dobrym nastroju, bo piątek