reklama

Grudzień 2011

Hej Mamusie:-)
U mnie taki humor jak pogoda za oknem...
Na ostatniej wizycie dostałam magnez (magnezin 500mg) mam go brać 3x2, na skurcze macicy,twardnienie brzucha no i te łydki...
Serg też jestem ciekawa:-)

reklama
Hej dziewczyny!:-)
ja dzis tylko na chwile... od wczoraj mam problemy z netem i nie bardzo moge czytac / pisac.
Sergi, powodzenia!:tak:
Mla, ja tez mam takie silne skurcze... na szczescie nie codziennie, ale niestety zapominam regularnie brac magnez - moze tu tkwi przyczyna...:zawstydzona/y:
Mamooskarka - ja tez mam termin na 31.12 - co bedzie - zobaczymy...;-)
27012... i Gosia - powodzenia na wizytach!:tak:
A i odnosnie mojej depilacji -lydki poszly super, ale bikini - porazka... tylko troche udalo sie zrobic, bo bolalo jak nigdy... ale i tak dobrze, ze przynajmniej jako tako wygladam;-)
Odezwe sie znow jak mi w koncu naprawia neta:crazy:
Milego dnia!:-)

cześć dziewczynki:)
wpadłam na chwilę żeby chociaż się z Wami przywitać bo jakoś ostatnio mało mam czasu na bb i wena gdzieś mi uciekła...czas leci jak oszalały niedługo koniec października i zacznie się nerwowe odliczanie mam nadzieję, że ze wszystkim zdążymy bo na dzień dzisiejszy nie mamy nawet mebli w pokoju a pieniądze jakoś się nie mnożą no i nie da się ukryć że ma to wpływ na mój nastrój...chyba jestem mistrzem zamartwiania się...trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty!!! miłego dnia kobietki:*

Asienka, nie poddawaj się. Każda z nas, w mniejszym lub większym stopniu, próbuje rozciągnąć ten swój portfel, ale jedno jest pewne - nie wierzę, że przy kochających rodzicach braknie dziecku czegoś, co jest niezbędne :)

Tofika, rzuć okiem na stronę navingtona -> Akcesoria -> Zakładka inne. Są tam szelki do gondoli, tylko jak dla mnie z opisu nie wynika czy mogą być stosowane również w cadecie.

Ostatnia edycja:
My już po spacerku, Marysia zjadła rosołek i poszła na drzemkę:-)
Ja właśnie nastawiłam pranie z ubrankami dla dzidzi..Myślałam, że mnie to ominie, bo moja bratowa niedawno oddała, te najmniejsze, co jej pożyczyłam dla mojej bratanicy uprane i wyprasowane...ale..jak byliśmy w niedzielę u nich, to się podpytałam, w czym pierze ubranka i się okazało, że ona pierze wszystko w proszku "dla dorosłych"..Ja tam wolę nie ryzykować jakiegoś uczulenia u takiego maleństwa..
Gosia i 2701..- powodzenia na wizytach:-)
Majeczka - to humor słoneczny?;-) U mnie słoneczko ładnie świeci..
Ewka, powodzenia na zakupach wózkowych..Myśmy w Boćku kupili "laskę" dla Marysi i foteli Rocaro..a pierwszy wózek (3w1) kupowaliśmy w Viki, na Roosvelta (też w Zabrzu)..
Papayka - lepszy rydz niż nic..ja z bikini to jedna wielka porażka, a jakoś tak głupio mi mężula prosić o pomoc, choć pewnie byłby za:-D
Asieńka, właśnie, Mła dobrze pisze..każda z nas ma problem z rozciąganiem portfela..:-D

papayka z Pikolo na porodówkę pójdziemy:-D

maxwell, tofika, miło nie było, ale szybko zapomniałam;-)

maxwell, też całe zakupy robiłam w Boćku poczynając od wózka a skończywszy na buteleczkach i innej drobnicy

No nie mogę doczekać się sergi, tak siedzę i czekam kiedy się pokaże i obwieści nam, czy kobieca intuicja się sprawdza:-)

Ostatnia edycja:
Hej Mamuśki :)
Właśnie wróciłam z uczelni, jako tako pozałatwiałam sprawy z wykładowcami i mam nadzieję, że zaliczę semestr zimowy jeszcze z brzuszkiem :) na razie kolokwia planują się początkiem grudnia, ciekawe, czy się będę jeszcze wtedy ruszać ;p :D
Nie mogę doczekać się Sergi... już 1 a jej ani widu ani słychu...

cześć brzuchatki,
ja też tylko na chwilkę idę do internisty dziś na kontrole z moimi zatokami zobaczymy co powie podobno sęsowna babka może da coś na ten ciągły katar po za tym czekamm z niecierpliwością na wieści od sergi o płuci maluszka
co do skurczy to też często mam w łytkach w nocy również ja 2 x dz magnez biorę????
inka ja też teraz mam częściej skurcze twardnienie i też jakby brzuch mi się opuszczał to pewnie już przygotowania do porodu???
UDANYCH WIZYT !!!!!
mi też podbrzusze twardnieje i zdarzają się skurcze,gin mówił,że muszę to"polubić",bo nic złego się nie dzieje.A skurcze łydek mnie też Mła w nocy budzą po kilka razy,a nawet miewam przykurcze stóp i palców :szok:
Ostatnio ogładałam 1 raz w lusterku mojego żylaka sromu i się przeraziłam,idzie aż do odbytu dalej nie dałam rady obejrzeć i to tuż przy pochwie :-( aż strach pomyśleć o porodzie

Tofika – ta dziewczyna co szybko urodziła to ewenement – raczej tak szybko to się nie zdarza

mamaOskarka- straszna historia! Współczuję Ci!

Zamówiłam sobie 2 staniki do karmienia – załamka – 90 D! Zawsze miałam duży biust a raczej pełny – takie C ładne i zgrabne a teraz….:(

Dziewczyny od tygodnia mam takie napady płaczu którego nie da się pohamować że mój M mówi do mnie „hormon” :-(nie da się ze mną wytrzymać

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry