Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

jak tak się kryje to duże szanse na tą dziewczynę
Moja ginka nie przyjęła mnie dzisiaj, bo w ogóle jej nie było. Cholera po co ja się zapisuję i tyle czasu czekam jak i tak nic z tego.
Jutro przyjmuje u siebie w gabinecie prywatnie, jak uda mi się do niej dodzwonić, to pójdę, a jak nie, to będę musiała czekać do poniedziałku

moze faktycznie raz a isc prywatnie i miec swiety spokoj
na obiad zrobilam makaron nitki z sosem bolonskim i mielonym to chociaz Zuzik zjadl bo ciezko cos jej upichcic
niejadek na maxa! Mam nadzieje, ze z chlopakiem bedzie lzej z jedzeniem 
tyle sie dzialo i dzieje ostatnio, do tego ten spadkowy wykres wzrostu mnie caly czas dreczy wiec wole zaplacic i wiedziec co i jak
sama nie moge sie gryzonia doczekac
bede miala towarzystwo wieczorami bo powiem wam, ze coraz wczesniej z samotnosci spach chodze :-( nawet tv mnie nie ciagnie zeby siedziec, na kartki nie mam weny a jak zaczynam szperac w necie to i tak sen mnie nuzy wiec wczoraj zasnelam juz o 20.30
do tej pory co jakis czas takie tlume klocie na dole czuje.
milego popoludnia brzuchatki ;-)
cukry szaleja , ja nie wiem co juz mam jesc,a co najgorsze brzuch mnie boli jak na @@@@@ i jeszcze jakies mdłości mnie męcza:-(łyknelam nospe,wstac nie moge cala macica mnie boli(niby wizadła ,ale boli jak cholera).Lepiej sie poczuje to napisze.
kurcze ta twoja istotka ,to wstydzioszka/ek :-)ja juz bym poczekala do porodu
widocznie tak musi byc.
mam 4 wejsciówki darmowe do konca Grudnia i musze je wykorzystac
szkoda zeby przepadły