hej hej
270 własnei o to samo mmiałam zzapytać co u ciebie znzaczy metoda na głoda i ile trwa przerwa??? u mnie przzy Kamilu czasem cały dzień... ale pije, wówczas nie zmuszam go wogole wiem ze następnego dnia nadrobi, spróbuj ją przetrzymać mimo wszystko ważne żeby piła. Wówczas jest na 100% bezpieczna i moze faktycznie milva ma racje moze zęby sątego efektem, poza tym my też mamy swoje humory i czasem nie chce nam się jeść, więc dlaczego dziecko nie miałoby ich mieć
agap super ze dzieciaki zdrowe, oby tak już zostało na długooo.
milva no to cierpliwościiiiiii życzę!!! zazdroszczę wczorajszzych spacerków, my dalej siedziemy z małą w domu.... dziśw ychodzimy do lekarzza i moze powoli aczniemy wracać do normalnosci.
izu normalnie zazdroszczę, hihi taki odskok od rzeczywistosci, nawet jesli to sie wiąże ze sprzątaniem;p ale w pojedynkę a nei z rączzkami które poprawiają po mnie

a raczej rozwalają
mały w przedszkolu, młodą zara ubieram jedziemy z mamą do jej lekarza a potem z młoda na kontrolę, moze zdąże sama z nią wejść jak nie to ich zostawię i mama załatwi, kurde ale tak bym chciała sama lekara wypytać co i jak. nawet jak dzis dostanie zgodę zeby isc juz do zlobka to ten tydzien jeszcze spędzi w domu, postanowilam wziąść przykład z Netki i nie puszczać jej jeszcze, jakby nie bylo w ciągu 2 tyg. była na 2 antybiotykach non stop.
W środę lecimy do norwegii już się doczekać nei mogę, mam nadzieję ze moja mama nie oszaleje z dziecmi tym bardziej ze prawdopodobnie beda u nas oboje dziecci mojej siorki- mial byc syn do pomocy ale chyba bedzie i mlodsza zeby szkoly nie opusciła.
Ale w sumie do niedzieli szybko zleci
w pracy dalej nic nei wiadomo co i jak, ponoc ma przyjechac góra

i co nieco nam rozjaśnić. zobaczymy.