Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
To łobuziak, chyba lubi słodycze..
Stwierdziłam że tak być nie może!
Dziś miałam to samo prawie cały dzień. A jeszcze głupia poszłam do mamy i tam mnie wszyscy wkurzyli. Co nie powiedziałam czy zażartowałam to było albo głupie albo źle i się mnie czepiali:-Nad imieniem są dyskusje, bo to mąż wybiera i jemu się podoba Fryderyk , a mi to nie przechodziAgapa gratuluję małego Księcia =) Macie już imię wybrane ??

, ale bierze pod uwagę jeszcze Mikołaj i Eliasz- te i mi się podobają tylko sama nie wiem które wybrać
Witam Grudnióweczki!!!
U mnie jak narazie ok, ale też miałam w poniedziałek atak kolki nerkowej, byłam u gina i przepisał mi BUSCOPAN, PROURO, i antybiotyk jednorazowo w saszetce ( nie pamiętam nazwy). Współczuję wszystkim mamuśkom, które mają problem z nerkami i pęcherzem bo ból ogromny:-(.
Dziewczyny, mam do Was pytanie: czy myjecie okna w ciąży i zmieniacie firany???? Wszyscy wokoło huczą, że nie wolno, a ja już pomału nie widzę przez brudne okna na podwórko. Miłego wieczoru!! Pozdrawiam wszystkie Mamuśki!!!

Znowu czeka mnie samotny wieczór, w tv nic ciekawego, muszę coś wymyślić żeby sie nie nudzić

Chyba większość z nas miewa takie momenty, że zaczyna sobie szukać zajęcia - nie możemy robić za wiele, a nicnierobienie na dłuższą metę jest nudneJa ostatnio dopadłam w tanim sklepie "trójwymiarowe" (takie głębokie, przestrzenne) ramki i wymyśliłam, że umieszczę w nich zdjęcia z kolejnych usg. I właśnie tym dzisiaj się zajęłam - drukowaniem skanów, przycinaniem, wklejaniem w tło itd. Już dawno odkryłam, że każde zajęcie wiążące się z moim maleństwem sprawia mi dużo przyjemności, przegania doła i relaksuje. Polecam
Zresztą może wkleję małą fotkę na zachętę (być może nie każdy uzna taki temat obrazka za odpowiedni, ale moja wyobraźnia nie zna granic i w domu mam więcej nietypowych "galerii")
Zobacz załącznik 381043
Jedyne co pozostało to zmotywować M żeby się wysilił i powiesił ramki![]()
Chyba większość z nas miewa takie momenty, że zaczyna sobie szukać zajęcia - nie możemy robić za wiele, a nicnierobienie na dłuższą metę jest nudneJa ostatnio dopadłam w tanim sklepie "trójwymiarowe" (takie głębokie, przestrzenne) ramki i wymyśliłam, że umieszczę w nich zdjęcia z kolejnych usg. I właśnie tym dzisiaj się zajęłam - drukowaniem skanów, przycinaniem, wklejaniem w tło itd. Już dawno odkryłam, że każde zajęcie wiążące się z moim maleństwem sprawia mi dużo przyjemności, przegania doła i relaksuje. Polecam
Zresztą może wkleję małą fotkę na zachętę (być może nie każdy uzna taki temat obrazka za odpowiedni, ale moja wyobraźnia nie zna granic i w domu mam więcej nietypowych "galerii")
Zobacz załącznik 381043
Jedyne co pozostało to zmotywować M żeby się wysilił i powiesił ramki![]()