• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2011

reklama
Cześć dziewczynki,

ja właśnie po wizycie. Nie piszę na wizytowym, bo w sumie nie ma co. Dostałam tylko info, że jak nie urodzę do czwartku to w piątek (9-tego) mam się zgłosić na IP do szpitala. Ginka mówiła, że zapewne zrobią KTG i badanka i albo mnie zostawią albo każą przyjechać w poniedziałek.
No i to tyle...

Grudzień nastał a tu jakiś taki zastój się zrobił. Ja wczoraj znowu wieczorem i w nocy myślałam, że umrę. Mała odpycha się nóżkami od żeber chyba i ciśnie w dół, a ja z bólu nie mogę. Taki mały czort!
Ach ale odniosłam mały sukces! Udało mi się namówić M do uaktywnienia białej armii!!! Wprawdzie narazie bez efektów, no ale pożyjemy.... zobaczymy...

Wczoraj też wybuch coca coli został ostatecznie zamalowany
:-)

Ale najlepszy i tak był wczorajszy tekst mojego M. Położył mnie na łopatki. Wyobrażacie sobie, że on już się martwi o to, że nasza córcia będzie sama i jak to tak? Jedno dziecko? Poprosiłam go tylko, żeby już więcej nie myślał jak się nudzi w pracy, bo ja tu narazie jednego nie urodziłam, a on już mi makaron na uszy nawija! :szok:

Milva, to musiał być uroczy sen! Następnym razem wal śmiało bez kolejki - obsłużę Cię po królewsku! :)))))))

Łysa, pzrepraszam. Więcej już nie mogę zrobić niż ten sen. Ale mogę Ci powiedzieć, że jak będziesz rodzić, to w jakimś sensie będę z Tobą i nie będziesz sama. Jeśli tylko dasz nam znać :* :)

Przez te Wasze fanaberie przytachałam ze sklepu największego ananasa jakiego kiedykolwiek kupiłam i wór mandarynek. Jeśli będą kwaśne ukatrupię koleżankę, która reklamowała, że w Biedronce mają słodkie! :p ;)

Serdżuniu, toż to połowa kalendarza zakreślona jako fajne daty! Na pewno uda się w którąś wstrzelić. W najgorszym wypadku przeciągniesz poród o dobę lub dwie ;)))))

Asko, jak się ciastka znudzą podrzucę Ci przepis na fajnego, szybkiego keksa z orzechami i czekoladą ;)

Agapo! Gratulacje dla M. i czekamy na wieści od Phelanii :)

Gosia,
Ty to już chyba z tych nerwów tak wymiękasz.... Trzymaj się dziewczyno!

To znowu ja- niestety - cały czas podwójna. aż się wierzyć nie chce. jestem padnięta, bo w nocy praktycznie w ogóle już nie śpie.tylko chciałam się zameldować i prosić o kciuki, bo pobijam rekord przeterminowania. buziaki!

Mnie się dzisiaj coś stało....:szok: normalnie biegam po mieszkaniu jak poparzona, sprzątam każdy najmniejszy kąt :szok:

Teraz chwila pauzy na odczytanie, tego, co tam naskrobałyście i dalej idę sprzatać:tak:;-)

becia84 ja też mam się stawić 9tego jak nic nie ruszy do tego czasu :)
A mój E. tez wypalił niedawno, że ciekawe jak to będzie w następnej ciąży. Kazałam mu się popukać w głowę - przecież jeszcze jednego nie urodziłam a on już fantazjuje :D
izu biedaku już niedługo, bo chyba wszędzie czekają max do 14 dni, nie?
mamoOskarka wijesz :-p

Uduszę wszystkie pokolei za ostatnie nawijki o frytkach!!! Idę właśnie robić, bo już nie mogę wytrzymać. No i po mandarynki pewnie też dzisiaj pobiegnę do Stonki. Mła słodkie???

Rojku a tak z ciekawości, dostałaś skierowanie czy masz iść tak z marszu? Mi skierowania nie dała i tak się teraz zastanawiam...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry