• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2011

Dziewczyny o kurka! :szok: Co my będziemy jeść na wigilii? :szok:
hahhah ale przerażenie ;D

Dziewczyny jestem tu cdziennie ale ic nie pisze, bo jakos weny brak a poza tym nie chce was zarazic moim pesymizmem:( Porodu jak sie bałam tak sie boje nadal i chyba coraz bardziej, dlatego nie bede Wam tu zrzedzic... a jak czytam jakies opowiesci z porodowki a w nich same negatywy to juz wogle mnie trafia! Moze i powinnam nie czytac ale to silniejsze odemnie hah:P
Miłego dnia uciekam na poczte i na zakupy:)

reklama
he he, nie głupie z tym ściąganiem :-) Ja też uwielbiam te wszystkie potrawy wigilijne zwłaszcza odsmażane pierogi z kapustą i grzybami :) Tylko z drugiej strony lepiej jak najmniej ściągać mleczko to wtedy szybciej, naturalnie sie reguluje produkcja. Gdy jest nadmiar mleczka i dużo/ często go ściągamy to organizm sie nakręca i błędne koło... ło matko znowu co chwila będzie trzeba zmieniać wkładki i bluzki :-D

rojku, łysa to całkiem możliwe bo mój Oskar to wogóle drogi pomylił i zamiast w dole świdrować to pcha się pod żebra więc i mój organizm pewnie też zwariował i do góry nogmi będę rodzić :-D:-D:-D dobrze że się jeszcze z tego śmieje ale nie jest dobrze naprawdę :no::no::no: zdycham chyba:no:

dzień dobry dziewczynki
ja właśnie wróciłam do domu z badań- dorotar dzięki Ci kobieto za przypomnienie!! jak co rano wzięłam lapka do ręki i leżąc jeszcze w łóżeczku zaczęłam nadrabiać wasze posty i przeczytałam o badaniach córci i przypomniało mi się, że muszę to Hbs i Gbs zrobić i pognałam do szpitala!!!

papayko
ja nadal nie mam torby spakowanej i jakoś ochoty na to też nie mam! może za jakiś czas...

agapo
gratulację dla M za zdany egzamin!!
dziękuję za info o Phelani, może ona odczaruje grudzień i coś zacznie się dziać??

mam do Was pytanie i prośbę o pomoc, zauważyłam dziś, że mam nabrzmiałą prawą pierś- niby jest miękka ale przy dotyku strasznie boli, czy to kwestia produkowania siary?? bo dodam, że do tej pory nie miałam!!

Ostatnia edycja:
Wróciłam właśnie z miasta.. Kupiłam sobie mandarynki w biedronce i moje ulubione kaszki czekoladowe.. :tak: Później weszłam do dwóch ciucholandów, ale za bardzo nic nie znalazłam. Chciałam w pepco kupić mojemu M. sweter ale na moje oko niestey nie wejdzie. :-( Duży z niego facet, niestety i często są problemy. Widzę że macie już swoje ulubione daty.. :)
Ja najbardziej chciałabym 6.12 ale to raczej nie realne. tak szczerze to później mi już obojętnie byle wyrobić się do 17.12 Choć mój M. mówi że urodzę w styczniu.. :szok:

reklama
Dziewczyny o kurka! :szok: Co my będziemy jeść na wigilii? :szok:

ja już obmyśliłam moje skromne menu wigilijne :-D zamiast barszczu z uszkami zjem chudy rosołek, rybkę z warzywami upieczoną w folii itp., jakąś lekką sałatkę, nooo i upiekę sobie malutką szarlotkę, jakbłka chyba są ok :) za to teraz na zapas jem uszka, pierogi i inne wigilijne rarytasy, które już w większości są przyszykowane i pomrożone :tak::-)
nie wiem, jak to wyjdzie w praniu, bo maluszek będzie jeszcze bardzo malutki, a chcę mu oszczędzić kolek i innych cierpień, więc będę się wstrzymywała przez te Święta, później zobaczymy, po troszku zacznę wprowadzać "normalne" jedzenie do swojego menu i będę obserwowała...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry