reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2011

Hello:-)
Wszystkiego najlepszego dla Hanusi i Mikusia (i mojej Martusi) na roczek!!!!Buziaki kochanie, dużo zdrówka i słodyczy tego e-ciotka życzy!!!
No i buziaczki na te 11 m-cy dla Zuzi:*:*

Ja po pracy zrobiłam szybkie zakupy i wio po Martę do żłobka. Marysia dzisiaj u teściowej, po pracy S. ją odbierze, ponieważ dzisiaj w przedszkolu był dzień otwarty dla rodziców, a ni ja, ani S. nie mogliśmy wziąć wolnego, a nie chciałam, żeby Młodej było przykro, że jest sama...na szybko zrobiłam sałatkę (ciasto upiekłam wczoraj), a teraz czekam na S. i Marysię, a potem zapowiedzieli się brat S. z rodzinką..podobno juz wszyscy zdrowi..:-)
Lysa, kochana, Ty dbaj o siebie..wiem wiem, łatwo mówić, ale..Dużo zdrówka!!No i gratulacje dla Benia:*
Żabcia, ja też tak myślę, bo ona z tych "piszczących":-p co do butów..ja już od dobrego pół roku się "śmieję", że Marysia to chyba fetyszystka na buty:tak::zawstydzona/y:
Violett, dasz radę..ja to miałam w zeszłą niedzielę, dziś c.d., jutro idziemy ze znajomymi do kina, po kinie do nas, a w niedzielę znów goście;-)
Sergi, to nie fajnie z tymi nadgodzinami!!!:-( U nas są w tej kwestii super. Za nadgodziny w tygodniu płacą +50%, a w soboty +100%..
Nastazja, kciuki za jutrzejszy dzień!!!:-)
Netka, żałuję, że nie mam ze 4 rozmiary mniej:zawstydzona/y::tak:
Żabcia, Twój ma się z Tobą dobrze..Ty go rozpieszczasz;-) (ale ja pod mojego smaki upiekłam na dzisiaj ptasie mleczko z galaretką i borówkami:zawstydzona/y:;-))
Agala, współczuję tego kaszlu u małej..a na przyszłość będziesz wiedziała:tak:
Dorotar, współczuję"przygody" w autobusie..ucałuj Melę w główkę ode mnie..
Sergi, ja widzę;-):-) gratulacje dla szwagierki..

reklama
Wielkie buziole dla Martusi i wszystkiego najlepszego oraz buziaczki dla Mikusia i Zuzi

Mój m właśnie ubija śmietanę do tortu, jak ubijał na poprzednią imrezę z 500ml śmietany kremówki 36 zrobił masło, mam nadzieję, że tym razem nie przesadzi...

Bym zapomniala

Wielkie buziaki i przytulaski dla dzisiejszych solenizantów.

Ja wlasnie zrobilam pierwsza czesc toru, pierwsza bo zabraklo mi cukru pudru do drugiej masy:p No nic bede robila w nocy chyba druga czesc:p

Lysa wybralam twoj przepis na krem, wyszedl pyszny ale jednak mam watpliwosci czy sie nie rozpusci lukier, no zobaczymy jutro:p

Wkurzylam sie na P, bo wiedzial ze jest mi potrzeby i jak zawsze prace konczy o 16 tak dzisiaj jeszcze w niej siedzi bo mial jakies tam awarie czy ciort go wie co;/ Zla jestem bo musimy jeszcze dokupic troche rzeczy i w domu mase roboty a ten dal plame..

Pocieszajace jest to ze za jakies pol godzinki przyjedzie Marika - uff wreszcie ale sie stesknilam szok..

Sergi ja widze kreseczke:) Pogratuluj bratowej:)

Uciekam dalej ogarniac cos, sama nie wiem od czego zaczac, nie wiem czy robic dzisiaj salatki czy moze dopiero jutro z samego rana???

reklama
violett, maxwell i inne dziewczyny - ja was podziwiam, za to szykowanie przyjec urodzinowych dzieci w domu, naprawdę :-) ja lubie gosci i zwiazane z nimi zamieszanie, ale odkiedy mamy dziecko, to jakos tak mi niepodrodze do organizowania czegokolwiek w domu...

my dziś cały dzień przesiedziałyśmy w domku, nie chciałam ciągać E. z tym przeziębieniem, aczkolwiek juz mnie korciło jakies male wyjscie... czekamy teraz na tate, pewnie bedzie najwczesniej o 19, niestety...

Do góry