Hej.
Ale dzisiejsza nocka beznadziejna, mlody chciał cala noccycka, a ja nie dalam wiec raz dalam mleko nie chciał, pozniej soczek nie chciał,woda nie, herbatka tez nie;/ No masakra. Wkoncu kolo 4 dalam cycka, to jak się rzucilto myślałam ze mi go zje calego, i od razu usnal..
Hmm od rana tez nie chce MM tylko się ciagnie do piersi.Chyba jakis kryzys nastal..
Agala ładny masz kolor, tak,i wyglada na naturalny niewymyslaj już!
Asko dla mnie na biegunke niezawodna jest smecza, ciezka jadziecku dac bo jest obrzydliwa ale naprawde pomaga. Nie dawaj mu tez nic znabialem bo to jeszcze bardziej powoduje biegunke i wymioty, i ugotuj mumarchwianke. Możesz mu podac ten jakis probiotyk coby flora bakteryjna ciagle byłaok. No i rozgazowana cola cola tez pomaga tzn może nie na samo zatrzymanie alena bol brzuszka który temu wszystkiemu towarzyszy. No i jeszcze ten kleikryzowo – marchewkowi OSR jest.
Asko a w czyms nie da rady tej smeczy przemycic?? Ja Marice smecze niestety daje na sile, potroszeczke żeby nie zwymiotowala ale jakos to idzie.
Ooo widze ze Łysa ma takie same sposoby jak ja na biegunke
Edit - ja marchwianke gotuje tak : gotuje marchewke i ryz, a potem to blenduje razem, dodaje odrobine wody z gotowanej marchewki zeby nie byl taki kit i tak daje - moje dziecko nie chce tez tego jesc no ale tez po troszeczku jej wciskam.