• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2011

Żabcia- ja przez pierwsze 1,5tygodnia odzywialam sie sucharami:baffled:z Alanem tak nie mialam:)a co dosłodkosci musze dziennie zjesc batona:-D:-D

kurcze strasznie odległe masz te USG przydalo by sie zrobic te genteyczne....

reklama
Phalania dziś Emilka mogłaby sobie podać z Alanem rękę, bo tez obudziła się wyspana przed 3, ale nie dałam za wygraną i ululałam ją. Wstałam przed 6 po cichutku, żeby zrobić M kanapki i do łazienki, wracam do pokoju, M śpi, a Emila leży na nim z szeroko otwartymi oczami i mówi mi "tata aaa" (czyli że śpi ;)). Mówię jej tak, tak, tata aaa. A ona do niego "tata! nie!" i zaczyna go budzić :D No i tak od 6 już szalała. Teraz siedzi u babci, a ja jeszcze pół godzinki w pracy.

Żabcia koniecznie wykombinuj tak, żeby Ci zrobili genetyczne usg! Jak to możliwe, żeby kobiecie w ciąży dopiero w 20tc robili usg!

Lysa a może to rybia ospa? Moim teściom kiedyś się na to rybki posypały i też obchodziły im takim nalotem.

Ja już w miarę dobrze się czuje, jeszcze mi kawałek gila pod nosem wisi, ale za to coś rozbiera Michała, a na domiar złego teraz ma cały weekend w pracy od rana do wieczora :/

zabrałam młodą na spacer, zrobiła nura w śnieg i miała wielką radochę ;p

juz jestesmy po obiadku, rano wysprzatałam parter teraz jeszcze góra mi została

bardzo czekam kiedy przyjdzie wiosna, bo już mam dosyc siedzenia cały czas w domu.

Adaś tak mi się rozryczał że pół godziny nie umiałam go uspokoić, sam nie wiedział czego chciał:no: Gdyby nie był chory pewnie bym go zostawiła ze swoimi fochami, ale tym katarem zaczął się dusić, ehhh. Później jakoś uspokoił się na rękach, ale czuję się padnięta.
I co tu robić do wieczora ??????

Hej!

Moje dziecko dzis nic nie spało popołudniu.. mam nadzieje ze nie padnie mi w najblizszym czasie, tyl
ko dotrwa chciaz do 20...
Zimno strasznie, a przez okno taka ladna pogoda sie wydaje...

Mam pytanko:Chetnie wasze dzieci myją ząbki? Bo u nas ostatnio to istny horror... Ile razy dziennie je myjecie ?

Phelania wspolczuje nocki..

Nastazja zdrówka!

Hej Wam
Pierwszy dzien w pracy za mną. Poznaje program, hotel i ludzi. Jutro i poniwdzialek także do pracy, wtorek wolne. Tesknilam za Młodym bardzo! Jak wróciłam przytulił sie do mnie i nie chciał odejść.
Teraz M go kąpie a ja nadrabiam.

Milego wieczoru!

Inka super ze dałaś radę, Aleksy na pewno bardzo tesknił za mamą:)

Moje dziecko juz spi. Usnął pare minut przed 20. Mam tylko nadzieje ze nie urzadzi pobudki o 6 rano;)
Dzis pierwszy raz nie mial drzemki popołudniowej. Mam nadzieje ze to jednorazowo tylko.

Inka- to fajnie, że praca ok. Tęsknota za małym niestety będzie twoją codziennością teraz. A kto z nim zostaje jak ciebie nie ma teraz?

Nastazja - zdrówka dla Adasia!

Ależ jestem zmęczona. U gina ok- jestem zdrowa, jak będzie się powtarzało krwawienie , to w zalezności od tego w jakim momencie gin powiedział co robić , gdy nie będzie poprawy to zmienimy tablety, ale jestem zdecydowana na wkładkę hormonalną latem, więc powinnam dotrwac do tego czasu.

Bartek dziś był bardzo grzeczny i u babci i potem w domu. Właśnie zasnął.

Przyjechała dziś do mnie sunia bezdomna na hotel - owczarek podhalański- sama skóra i kości, już dawno nie widziałam psa w tak fatalnym stanie, do tego guzy na sutkach...makabra, mam nadzieję, że uda się ja postawić na nogi...ale co to człowiek zrobi z poddanym mu zwierzakiem, to koszmar jest:no:

Idę odpocząć i spać papa

reklama
SOSNOWICZANKA co do pracy to nawet jakby jej nie było to salony są otwarte do 20, kręci się coś, znaczy dużo się kręci u tych "starszych" fryzjerek, no ale ja też coś mam, ważne że mi zapisy robią.

NETKA podoba mi się Twoje podejście.

NASTAZJA, LYSA zdrówka Adasiowi i Bena.

INKA cieszę się, że pierwszy dzień w pracy udany.

Hej dzieci juz śpią.
Ja padam, zaraz się umyć i spac. Dzis w pracy od 8 do 16.
Potem byłam z K po swoje auto bo u mechanika była, teraz jak ciuchutko chodzi aż chce się jeździć.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry