Dorotar, a jaki wymiar urlopu Ci przysługuje? 20, czy 26 dni? masz na umowie jakiś okres wypowiedzenia, no tydzień, czy dwa? njeśli tak, to pracodawca na bank wtedy Cię wyśle na niewykorzystany urlop, jeśli chcesz rozwiązać umowę bez okresu wypowiedzenia, za porozumieniem stron, to:
Jak ustalić wysokość ekwiwalentu za niewykorzystany urlop - kadry.infor.pl
§ Ekwiwalent za urlop 1/2 etatu – Forum PrawneWysokość ekwiwalentu za niewykorzystany urlop wypoczynkowy - GOFIN.pl
Spróbuj też odezwać się do
Mła, ona będzie najlepiej wiedziała
szczerze, to zaczyna mnie ogarniać lekka panika, bo przecież jestem w domu z 1,5-rocznym dzieckiem, 30km od szpitala, w którym chcę rodzić no i jednak jest ryzyko, że będę rodziła szybko, bo pierwszy poród trwał u mnie w całości godzinę! boję się

można sobie zamówić poród na pierwszy tydzień lipca, najlepiej na weekend, żeby M. był jednak w domu..
w ogóle zauważyłam, że w te upały Haniuta ogólnie jest mniej ruchliwa, nadrabia wieczorami, tak daje wtedy czadu, że szok. u nas jest tak gorąco, że ledwo dycham, w sypiani, na którą teraz świeci słońce jest 27 stopni :/ Kubin lata po domu w samym pampku, ja w majtkach i przewiewnej koszulce na ramiączkach, aż strach wyjść z dzieckiem na dwór w taki skwar, chyba sobie w wannie basen zaraz zrobimy