Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
to ja odwrotnieA ja jestem szczęśliwa jak mój idzie do pracy na cały dzień. Mogę zająć się sobą i córka bo jak mąż ma wolne to mam dwoje dzieci i trzecie w brzusiu
Ja mam wizyte u innego lekarza w piątek. Do szpitala nie poszłam... Testy wychodzą cały czas pozytywne, rzygam, sikam, cycki i podbrzusze bolą, jak nie jestem w ciąży to nie wiem co mi jest...
Ja mam wizyte u innego lekarza w piątek. Do szpitala nie poszłam... Testy wychodzą cały czas pozytywne, rzygam, sikam, cycki i podbrzusze bolą, jak nie jestem w ciąży to nie wiem co mi jest...
to ja odwrotniejak mezus w domku to mam jak w raju,zwłaszcza teraz. nie musze robic zupekłnie nic:-) tylko małe zakupki zrobie,a tak to w domku posprzata,zajmie sie dzieckiem,i chodzi wkolo mnie aby tylko mi czegos nie zabraklo:-)
przepraszam ze pytam,pewnie nie doczytalam. dlaczego mialas isc do szpitala?
Nie ma tętna, na łyżeczkowanie mnie wysłali, ale ja czekam...
Dzięki Cypryda, liczę na to...
Cypryda to Ty zaprawiona w bojach musisz być hahah z takimi dzieciaczkami nie łatwo:-) a ile masz ich w klasie?
Nie ma tętna, na łyżeczkowanie mnie wysłali, ale ja czekam...
Dzięki Cypryda, liczę na to...